Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Osram Smart+ - App betjent smart belysning

Osram Smart+ er et App-styrt lyssystem som fungerer via Zigbee. Smart har et stort utvalg med både lyskilder, lamper og enheter som: Motion Sensors, Smart Plugs og Switches. Er du ute etter et komplett lysanlegg for hjemmet er Osram Smart Plus et ideelt valg. Osram Smart+ E14-pære er den mest solgte pæren fra Osram.

Les mer

31 artikler

31 artikler

Osram Smart+ - Betjen via din Smartphone

Med Osram Smart+ kan du nå betjene lyset hjemme via en app på telefonen eller nettbrettet. Det er enkelt og smart, siden du både kan styre flere enheter i samme rom på samme tid og dessuten sette timere slik at lyset slås på og av automatisk. Du kan både slå på, av og endre fargen på Osram pærer og lamper via smarttelefonen. Det er veldig enkelt og Smart+ fungerer svært godt. Du kan se hele sortimentet her. Har du spørsmål kan du gjerne ringe, sende e-post eller chatte med oss angående Osram Smart Pluss pærer og lamper.

Osram Smart+ som tyverisikring

Lightifysystemet er perfekt for deg som ønsker sikkerhet når du ikke er hjemme. Systemet vil faktisk få det til å se ut som om noen er hjemme i huset ditt. Du kan innstille lyset til å slå seg av og på automatisk når du ikke er hjemme. Eller du kan få tilgang til å styre lyset når du ikke er hjemme, det kan være du kommer hjem senere enn først beregnet, og da skal du bare gå inn i appen og slå på lyset.

Glem den gammeldagse timeren og bruker i stedet Osram Smart+. Det er enklere og kan settes opp helt individuelt. I tillegg kan du også gjøre alle innstillingene på farten. Det kan være du kommer hjem senere enn forventet, og derfor ville ønske at det ser ut som om det er noen hjemme.

Osram Smart+ E14 Pære

Osram er fortsatt de eneste som har laget en pære som kan styres via en app med E14-sokkel. Den lille sokkelen er mye etterspurt i Norge og derfor er denne E14-pæren fra Osram Smart pluss den bestselgende pæren i Smart+-serien. E14-sokkelen er mye brukt i lamper på det norske markedet. Det er ikke bare lysekroner, men også mange pendler og vegglamper som bruker E14-pæren. 

Osram smart+ Plugg

Osram har utvidet sitt system med en plugg som kan brukes til lamper eller annen elektronikk som kan styres via din Smart+ App. Denne pluggen kan da enten slå strømmen av eller på. På den måten vil du kunne kontrollere en lampe eller andre ting som ikke ville ha muligheten til å koble seg trådløst til telefonen din. Med denne utvidelsen kan du nå håndtere mer enn bare lys.

Utendørs Smart belysning

Osram er den eneste som har Smart Home-belysning som tåler å være utendørs. Osram Smart+ Gardenspots og Garden Pole er to produkter som er laget for utendørs bruk. De kan installeres i hagen, på terrassen eller overheng. Det gir en fin belysning på og rundt huset ditt og kan fortsatt bli styrt via App.