• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

NorthQ – Spar energi og styr hjemmet dit

 NorthQ har et bredt spekter av produkter for hjemmet som hjelper deg med å overvåke f.eks. strøm-, varme- og gassforbruket. De har også produkter som gjør at du kan styre stikkontakter. Gjennom deres Danfoss-samarbeide har de flotte termostater til dine radiatorer slik at du kan spare på varmeregningen.

Les mer

5 artikler

5 artikler

5 artikler

5 artikler

NorthQ - Komplett smart home

NorthQ har et meget bredt spekter av produkter i sortimentet. Mange av produktene kan gjøre livet ditt enklere og kan til og med sørge for at du spare mye penger på oppvarmingen og strømregningen. Alt styres via en liten enhet som kobles til hjemmenettverket ditt og som du kan styre via en app på telefonen eller nettbrettet (iOS og Android).

 

Aflesing av strøm og gass

NorthQ gir deg muligheten til å lese strøm- og gassforbruket direkte fra strøm- og gassmåleren. En liten batteridrevet kortleser viser hele tiden forbruket ditt, slik at du kan følge med på appen på telefonen eller nettbrettet. På den måten har du oversikten over hvor mye du bruker i løpet av året og kan raskt se om det skulle være noe galt hvis måleren fyker i været.

 

Appstyrt termostater

I samarbeide med Danfoss har NorthQ utviklet en termostat som via en app kan styres slik at den passer på hjemmet ditt. Du kan spare mye på varmeregningen hvis du ikke har fullt trykk på varmen i de timene du ikke er hjemme. I de fleste av døgnets timer er mange folk på jobben og så er det kanskje ikke så viktig at det er 23 grader i hele huset. Det kunne i stedet være 19 grader i de timene du lå under dyna eller var på jobben. Alt dette kan du enkelt styre med NorthQ og Danfoss.

 

NorthQ Starter kit

NorthQ har laget mange startkits som kombinerer flere produkter. Det kan være en Electricity Saving Kit, hvor du får en Q-Stick Gateway, en strømmåler og en Smart Plug. På denne måten kommer du fort i gang med NorthQ.