Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Innr - Smartlys som fungerer med Philips Hue

Innr er produkt fra Holland som har et større utvalg av Smartlys. Disse er koblet opp via WiFi og Zigbee - den mest brukte Smartlys teknologi. Utvalget består bl.a av GU10 og E27 lyspærer samt lamper og tilbehør. Innr har sin egen bridge og også egen App - som gir de samme mulighter som vi kjenner fra Osram Lightify eller Philips Hue.

Vi har testet Innr Smartlys med Philips Hue - det fungerer perfekt!

Les mer

6 artikler

6 artikler

Smart lyspære som passer til Philips Hue

Smart pærene fra Innr passer til Hue-systemet på samme måte som om det var en riktig Philips Hue pære, med unntak av at Innr ikke er Apple Homekit-kompatibel. Derfor finner du ikke innr led pæren eller lampen i Apple Home App. Du kan heller ikke kommunisere med Innr via Siri. Men Innr lyspæren kan styres på samme måte i Philips Hue Appen og på denne måte inngå i rom og scener på samme måte som Philips Hue lyskilder. Vi har selvfølgelig testet disse Smarte lyspærer - og de fungerer naturligvis helt perfekt.

Man kan jo stille et spørsmål om hvorfor man skal kjøpe andre smart lyspærer til Philips Hue smartlys - i stedet for Philips Hue egne smarte lyspærer. Philips produserer de fleste solgte led pærer - det er derfor de fleste kjøper Innr LED pærer da de de er litt billigere enn  Philips pærer - men som passer til Philips Hue smartlys. Innr led pærer er altså litt billigere enn Philiups Hue's egne led pærer - men tross prisen i en overraskende god kvalitet.

Når man snakker om Smartlys - er det ingen tvil om at Philips Hue er den med solgte i markedet. Innr har derfor forsøkt å produsere et system som ligger veldig tett opp til Philips Hue. Både Philips og innr holder til i Nederland - og for innr's del, har det nok vært en stor fordel å utvikle lyskilder som også virker sammen med Philips Hue - da Philips Hue er den største spiller på markedet. Det kan være flere årsaker til at man søker etter alternativer til Philips Hue, det kan være at den lyskilde man søker ikke finnes i Philips Hue's utvalg - det kunne også værre at man kun ønsket et billigere alternativ. Uansett hva som er årsaken - finnes det mange muligheter.

Billige led pærer til Philips Hue kompatibel

Vi har tidligere sett at led pærer som virker sammen med Philips Hue, bl.a Osram Smart+ - men det er første gang at vi ser led pærer som er vesentlig billigere enn Philips Hue's egne led pærer. Osram Smart+ har ligget på samme prisnivå - men har hatt noen litt anderledes produkter og dermed ikke helt sammenlignbare led pærer. Med innr led pærer er det både led pærer og andre smarte ting som minner om Philips Hue - samtidig som de har produkter som Philips Hue ikke kan tilby, bl.a en GU10 med en fansy hvit farge. Så - du kan altså finne produkter som minner om Philips Hue men som altså er billigere.

Når man snakker om smart belysning er det ingen tvil om at Philips Hue er den ubestridte konge i dette markedet. Innr har derfor forsøkt å lage et system som ligger svært nær Philis Hue. Både Philips og Innr holder til i Nederland, og Innr har nok sett en idé i utvikling av lyskilder som også fungerer på Philips Hue-systemet, da Philips har så stor markedsandel.  

Anbefaler vi andre led pærer til Philips Hue?

I utgangspunktet gjør vi ikke dette - hvis du altså ikke har en årsak som gjør at du velger å be nytte andre LED pærer enn Philips Hue til Philips Hue smartlys. Vi vil undestreke at vi ikke på noe tidspunkt har hatt problemer med innr led pærer til Philips Hue - hverken hos oss selv, eller hos våre kunder. Dog sitter vi alltid med en risiko om at tingene ikke virker som de skal. 

Så kommer vi til punktet som omhandler pris - da innr LED pærer er billigere enn Philips Hue led pærer. Hvis prisen er den avgjørende faktor er innr et godr valg, dog skal du ikke forvente å få de samme lys som med Philips Hue originale led pærer. Hue har produsert LED lyskilder i mange år - og er den ubestridte leder på markedet. Dog er altså innr led pærer usedvalig gode til prisen - og vi har ikke det helt store og utsette på kvaliteten.

innr er Nederlandsk kvalitet

Ideen til innr startet i 2012 i Nederland - hvor tidligere ansatte hos Philips og Ikea gikk sammen for produsere det vi i dag kaller for innr. Deres visjon var å produsere smartlys i en pris hvor alle kunne være med. I dag er smartlys generelt i den dyre ende - med priser oppmot 500,- for en led pære. Dette ville innr gjøre noe med - med deres eget litt billigere produkt. Så selvom de er litt billigere - er kvalitetem forsatt i den gode ende.