• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Innr - Smart Home-lys som fungerer på Hue-systemet

Innr er en nederlandsk merkevare som har et større utvalg av Smart Home belysningsprodukter. De er koblet opp via WiFi og Zigbee, den mest brukte lysstyringsteknologien. Utvalget består blant annet av GU10 og E27-pærer pluss lamper og tilbehør. Innr har også sin egen bridge og sin egen app som gir de samme mulighetene som vi kjenner fra Osram Lightify eller Philips Hue.

Vi har testet lyskildene på Hue-systemet, og de fungerer perfekt. Bare Apple Homekit og Siri mangler.

Les mer

12 artikler

12 artikler

Smart-pærer som passer til Philips Hue-systemet

Smart-pærene fra Innr passer til Hue-systemet som om det var en riktig Hue-lyskilde, med unntak av at Innr ikke er Apple Homekit-kompatibel. Derfor kan du ikke finne Innr-lyskildene i Apple Home App. Du kan heller ikke kommunisere til Innr via Siri. Men Innr-pærene kan styres på samme måten i Hue- appen og inngå i rom og scener liksom Hue-lyskildene. 

 

Innr er laget for Hue bridge-tilkobling

Når man snakker om smart belysning er det ingen tvil om at Philips Hue er den ubestridte kongen i dette markedet. Innr har derfor forsøkt å lage et system som ligger svært nær Hue. Både Philips og Innr holder til i Holland, og Innr har nok sett en idé i utvikling av lyskilder som også fungerer på Philips Hue-systemet, da Philips har så stor markedsandel. 

 

Endelig rimelige pærer som er kompatible med Hue

Vi har tidligere sett lyskilder som fungerer for Philips Hue-systemet, inkludert Osram Lightify, men det er første gang vi ser lyskilder som er betydelig rimeligere enn Hue. Osram Lightify har ligget på samme prisnivå, men har til gjengjeld hatt noen andre produkter som har gjort dem populære. Med Innr-produktene finnes det både produkter som ligner på Philips Hue og også produkter som Hue ikke kan tilby, bl.a. en GU10-pære med fast hvit farge. Så du kan velge lignende Philips-produkter og få dem til rimeligere priser.

 

Innr er nederlandsk kvalitet

Ideen om Innr begynte i 2012 i Nederland, hvor tidligere ansatte hos Philips og IKEA besluttet seg til å lage det vi kjenner i dag som Innr. Tanken var å skape et Smart Home-basert belysningssystem som skulle være i en prisklasse som alle hadde råd til. I dag ligger Smart Home fortsatt i den dyre enden. Lyskildene kan koste opptil 500 kr. stykket - Dette vil Innr unngå med sine noe rimeligere produkter. Selv om de er rimelige er kvaliteten fortsatt god.