• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Elgato Eve - Innsikt og kontroll via App

Elgato har et bredt spekter i Smart Home-produkter og er foregangsmann for å forbedre din komfort. Hjemmet ditt bør derfor styres via en app, akkurat som du vil ha det. Du kan få oversikt over utendørs- og innendørsklima samt styre brytere, termostater etc .. Elgatos produkter er Apple Homekit kompatible, noe som er et stort pluss.

Les mer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Elgato Eve - Smart Home med mange muligheter

Med Elgato Eve kan du sjekke ditt hjem på flere måter. Det fins dør- og vindusensorer som kan varsle deg når de åpnes og lukkes. Så er det trådløse sensorer for bruk både ute og inne, som lar deg se på inne-og uteklimaet og minne deg på å lufte ut en gang imellom. Endelig fins det på Elgato Eve en mulighet til å bruke stikkontakter trådløst. Dette kan også være forbundet med de ovennevnte produkter slik at du f.eks. aktiverer en stikkontakt med en lampe når døren åpnes. Med Elgato Eve har du mange muligheter til å få et smart hjem og alt styres via smarttelefonen.

 

Elgato Eve Energy

Elgato Energy er en av Elgatos mest populære produkter. Den brukes til å styre strømmen til en stikkontakt, slik at du enten kan slå av eller slå på strømmen, både manuelt og automatisk etter en planlegging. Den kan derfor brukes til å spare penger på standbystrømmen, men også brukes som en tyverisikring, for den kan få lamper til å slå av og på, så det ser ut som noen er hjemme.

 

Elgato Eve Thermo

Elgato Eve Thermo er Elgatos svar på en termostat for din sentralvarme. Du kan kontrollere varmen i huset ditt, både når du er hjemme eller på farten. Spar penger på varmeregningen gjennom å endre litt på varmen i rom som du ikke bruker. Det er ingen grunn til å ha varmen på fullt når du for eksempel er på jobb mesteparten av dagen. Alt dette kan hjelpe Elgato Thermo deg med!

 

Elgato Avea - Smart lys til hjemmet

Elgato Evea er en serie av lys fra Elgato som består av en lampe og en lyspære. Begge produktene fungerer sammen via en app på smarttelefonen og kan gi deg en god atmosfære med mange forskjellige farger som lyset gjengir. Pæren har en standard E27 stor sokkel, slik at du kan bruke den i de fleste lampene som du allerede har i ditt hjem . Lampen i Avea-serien kan også lyse i mange forskjellige farger, og den har til og med et batteri som gjør at du kan bruke lampen akkurat der det passer deg opp til 8 timer.