Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Smarthus med Bluetooth styring

Smarthus med Bluetooth styring. Det finnes i dag både høytalere, lamper og lyspærer som styres enkelt via Bluetooth på din smarttelefon eller nettbrett. Vi har et stort utvalg av Bluetooth høytalere med og uten lys - super som gave til tenåringen, eller enheter som du enkelt kan ta med deg på stranden, i hagen mm. Se vårt store utvalg i Bluetooth høytalere i denne kategori.

Les mer

47 artikler

47 artikler

Bluetooth Høytalere

Flere og flere av oss ser fordelene i en høytaler som du enkelt kan ta med deg på farten. Særlig de unge er "storforbrukere" av bærbar og trådløs Bluetooth høytaler som i dag finnes i forskjellige farger og designs. De fleste Bluetooth høytalere har innebygget oppladbart batteri og kan enkelt tilkobles via Bluetooth som de fleste smarttelefoner har i dag. En Bluetooth høytaler har i dag en pris hvor de fleste kan finne en modell som passer til budgettet - samtidig som den innebyggede høytaler har et fin lys. I noen av disse Bluetooth høytalere er det også - noe som er en stor fordel hvis du velger å benytte din Bluetooth høytaler utendørs eksempelvis i hagen, på stranden eller på ferie.

Oppladbare høytalere som kobles sammen med en smarttelefone eller nettbrett, er perfekt som gave, ikke minst til jul, bursdag og konfirmasjon. Vi selger utrolig mange Bluetooth høytalere i ukene opp til konfirmasjon og jul, da de fleste tenåringer ønsker en bærbar og trådløs høytaler som enkelt kan tilkobles bluetooth. Egentlig veldig smart og praktisk dette at du kan opplade din høytaler, og deretter ta denne med deg ut i hagen eller på stranden. De fleste av våre Bluetooth høytalere er vanntette - noen av modellene kan faktisk benyttes som powerbank.

Hvis du har en Bluetooth høytaler som disse vi selger her på LampeGuru, er det enkelt å avspille musikk via App på mobilen. Det er nettopp derfor de fleste unge mennesker elsker å få en Bluetooth høytaler som gave - da de fleste i denne aldersgruppe hører musikk daglig, og alltid har adgang til deres musikk direkte fra ensmarttelefon. Dette krever faktisk ikke annet enn at du kan tilkoble din Bluetooth høytaler direkte fra din telefon eller nettbrett.

Fordelen med Bluetooth

Fordelen med Bluetooth er at forbindelsen går direkte fra appen til lampen, lyspæren eller høyttaleren. Du trenger derfor ikke kontrollenhet, bridges osv. På denne måten kan alle være med, enkelt og rimelig. Mange Bluetooth apparater har innebygget batteri, slik at du faktisk kan ta den med deg og fortsatt styre enheten via Bluetooth og App. Bluetooth kan håndtere store mengder av data, slik at du ikke går på kompromiss med kvalitet.

Flere produsenter i dag velger at du kan tilkoble din smarttelefon via bluetooth, på denne måte blir det billigere og mere effektivt å styre de to enheter med hverandre. De fleste smarttelefoner har i dag bluetooth innebygget, noe som betyr at disse er svært populære og de oplagte valg når du skal koble deg til din smarttelefon.

Bluetooth belysning vs WiFi

Lys via Bluetooth kan være Smart hvis du kun har interesse i en eller et par lyskilder. Både fordi dette er billigere - men også fordi det ikke krever en styreboks. På denne måten kan du enkelt å billig komme i gang, det krever ikke noe ekstra. Hvis du derimot skal smart styre hele ditt hus, er det langt billigere og smartere med Philips Hue. Er det kun i barnerommet du ønsker farget lys, er en Bluetooth smart lyspære en super idé.

I dag har Philips valgt å innbygge Bluetooth i flere av deres lyspærer og lamper, noe som betyr at disse nå kjører på Zigbee og Bluetooth - dog ikke på samme App. Man kan nemlig ikke bruke begge funksjoner - selv om begge er innebygget, det er kun for at det skal være mulig å velge hvordan du selv skal kunne tilkoble deg til en annen enhet. Du kan bli klokere på Hue og Bluetooth ved å lese med i vår kategori Philips Hue Bluetooth.

Alle andre typer av Bluetooth belysning kan du også finne i denne kategori - da vi har samlet alle de lamper, lyspærer og enheter som kan tilkobles via Bluetooth. Dette betyr samtidig at de fleste av disse Bluetooth lyspærer ikke behøver en ekstra enhet for å kunne tilkobles til din smarttelefon, da Bluetooth nesten alltid har en direkte forbindelse mellom 2 enheter. Husk at rekkevidden er kortere med Bluetooth.