Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte


Apple HomeKit kompatible produkter

Vi har samlet alle de Smarthus produkter som er Apple HomeKit kompatible - dog ikke alle Philips Hue produkter som alle er Apple HomeKit kompatible, da kategorien ville bli for omfattende. Du kan altså styre alle disse produkter sammen og induviduelt i Appke HomeKit App'en, samtidig har du adgang til stemmestyring via Siri. Husk vi har også kategorier hvor produktene er kompatible med annet en Appel HomeKit - se under kategorien Smarthus.


Apple Homekit

 

Les mer

49 artikler

49 artikler

Hva er Apple HomeKit?

Apple HomeKit er styring av produkter via Apple. Du kan via din Iphone eller Ipad styre dine Smarthus produkter på tvers av brands og merker. På denne måte kan du nøyes med én App til styring av det hele, i stedet for alle brands med hver deres App. I tillegg til alminnelige styring via App, er det også mulig å stemmestyre dine produkter via Siri. Siri assistent kan hjelpe deg med alle produkter som er Apple HomeKit kompatible. Apple HomeKit er fra Apple og virker dermed kun på Iphone og Ipad. Du får Appel´s Siri på Norsk.

Apple HomeKit er Apples svar på en felles standard innefor Smarthus og styring av Smarthus. Apple ønsker et felles språk innenfor Smarthus - noe som gjør det mulig å kombinere flere forskjellige produsenter og produkter. Dette kan være en bevegelsessensor fra Elgato, som registerer bevegelse og tenner for Philips Hue LED pære, samtidig som den gir besked om at varmen skal tennes i stuen via Tado termostaten.

Apple krever at produktene lever opp til faste regler, noe som sikrer en viss kvalitet og sørger for at det er en sammenheng mellom de forskjellige produkter, og at de virker etter meningen. Apple har også utviklet en App som kan håndtere oppsetningen av Smart Home - og ja, Apple HomeKit virker kun med Apples produkter.

Hvilke produkter passer med Apple HomeKit?

Apple HomeKit finnes i flere produkter - her er noen av de produkter som du kan bruke sammen med Apple Siri assistemt stemmestyring

Apple Homekit Varmestyring:

Apple HomeKit Belysning:

Apple HomeKit Hjemmet:

 • Smarter Coffee og iKettle
 • Elgato
 • Netatmo

Stemmestyring virker enkelt på den måte at du kan si de forskjellige kommandoer, og på denne måte guider du Siri til å utføre forskjellige handlinger - Dette kunne være eksempelvis:

 • Hei Siri - Sett temperaturen til 23 grader i stua
 • Hei Siri - Dimm lyset i stua
 • Hei Siri - Slukk lyset i hele huset
 • Hei Siri - Slukk for Smarter Coffee
 • Hei Siri - Trekk for gardiner i stua

Nye Apple HomeKit Smart produkter

Det kommer hele tiden nye Apple HomeKit smartprodukter på markedet - da alle produsenter kan produsere et Smart produkt som kan kommunisere med Apple HomeKit. Vi forsøker hele tiden å finne nye produkter - samtidig som vi er selektive, slik at de produktene vi velger, virkelig er Smarte og ikke kun lyder smarte. Det er derfor ikke sikkert at du kan finne ethvert nytt Apple HomeKit smartprodukt her hos oss - da vi kun velger de smartprodukter som gir den verdi vi mener skal være tilstede.

Hvis du har sett en Apple HomeKit Smart produkt som du mener at vi bør se nærmere på - kontakt oss! Vi er alltid ute etter nye produkter, og gjerne Apple HomeKit kompatible produkter. Hvis du har sett eller hørt om et Apple HomeKit produkt som vi mangler - kontakt oss gjerne.