Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte


Amazon Alexa kompatible produkter

Her har har vi samlet alle våre Smarthus produkter som er Amazon Alexa kompatible - og som du altså kan tilkoble Amazon's Alexa og få alle de fordeler som ligger i dette. Du kan styre alle disse produkter sammen og individuelt via Alexa stemmestyring, eksemplevis via deres Echo høytaler. Disse produkter har en stor fordel for deg i ditt smart hus - hvis dine planer er et smart og intelligent hjem. Husk at vi også har andre kategorier hvis du ønsker produkter som er kompatible med annet enn Amazon Alexa.


Amazon Alexa

 

Les mer

36 artikler

36 artikler

Hva er Amazon Alexa?

Amazon Alexa er en virtuell snakkende assistent, utviklet av Amazon. Alexa kan nesten alt - du kan i alle fall spørre Alexa om alt som har med de produkter som er Amazon Alexa kompatible. Alexa er innebygget i flere produkter - typisk høytalere, slik at hun kan svare deg direkte når du spør om noe. Alexa finnes på følgende språk: Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk og Janpansk. Flere og flere land tilføyes løpende, Norsk håper vi kommer snart..... Alexa assistent bygges inn i flere og flere produkter. Amazon har selv høytalerne Echo og Echo dot, som er små høytalere med mikrofon. Andre produsenter har begyndt med Alexa innebygget i almininnelige høytalere, som Sonos.

Hvis du satser på Amazon Alexa som dit kommende smarte system, er det utrolig store muligheter å hente i smart og intelligent tilbehør til hjemmet. Det er en konstant utvikling omkring Amazon - og deres Alexa ser ut til å være en av de store vinnere på markedet innenfor smarthus belysning og styring av ditt smarthus. Det er derfor Amazon Alexa også er et godt valg når du skal gå etter smart styringssystem til ditt smarthus.

Produkter som passer med Alexa?

Amazon Alexa kan hjelpe deg med svar på nesten alle spørsmål - hun kan også hjelpe deg med styring av dine Smarthus produkter. Veldig mange produkter er i dag Amazon Alexa kompatible - her er noen av de produkter du kan bruke sammen med Alexa stemmestyring:

Amazon Alexa smart Varmestyring:

Amazon Alexa smart styring af Lys:

Amazon Alexa smart styring af Hjemmet:

Det kommer hele tiden nye og smarte produkter som er kompatible med Amazon Alexa og dermed er listen kun et lite utvalg av de produkter som vi har, og som kan brukes sammen med din Amazon Alexa. Det er egentlig kun for å vise hva vi kan tilby deg slik at du kan styre ditt lys på en smart måte med Amazon Alexa, og også hva du i tillegg kan få av ekstra fordeler fremover med nettopp dette system.

Hvis du har tipp og gode ideer til produkter som du vet kan styres via Amazon Alexa, er vi alltid interessert i å høre om dette. Dette kan være produkter som du allerede i dag har gode erfaringer med - eller det kan være smarte enheter som du vet kan styres via Alexa og dermed også kunne være av interesse for deg og andre kunder. Vi er neste avhengig av tilbakemeldinger fra kunder - på denne måte kan du nemlig hjelpe oss med å utvikle et smart hjem med Amazon Alexa.

Stemmestyring - her kan du gi Alexa forskjellige kommandoer, slik at hun utfører forskjellige handlinger for deg. Dette kan være eksempelvis:

  • Alexa, set the room temperature to 23 degrees.
  • Alexa, dim the lights in living room.
  • Alexa, Turn on Smarter Coffee.

Husk at Amazon Smart Home er under konstant utvikling - du skal derfor sørge for å holde deg oppdatert om funksjoner direkte via deres egen side. Vi har ikke mulighet for å følge med daglig i den utvikling som ligger i produkter du kan bruke i forbindelse med Smarthus, særlig ikke fra Amazon Alexa som selv både skaper produkter, men som også har partnere som konstant utvikler produkter som er Amazon Alexa kompatible.