• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

VITA er rimelige lamper med kul stil

VITA designlamper er uten tvil en fantastisk hit og har et superfint design. VITA gir deg lamper som er elegante og klassiske, men som likevel er annerledes og spennende i designet. Ønsker du deg en flott VITA designlampe uten at det skal koste en månedslønn? Ja da er VITA pendel lamper et veldig godt forslag og faktisk ikke mulig å komme utenom!

For VITA har som mål ikke bare at designet skal se bra ut, men også at VITA lampene skal gi deg en super god belysning og  gi hjemmet ditt god stemning og hygge. VITA kan tilby merker som EOS fjær, med flotte og stilrene lamper. Og Carmina serien, med sitt flotte, drømmeaktige design.
Vita lampene og Carmina kommer blant annet i Azur, Turquoise og Sahara. Og som gulvlampe, taklampe eller bordlampe, valget er ditt. Vi må også nevne Conia serien, med sitt friske og moderne kongleformede design. Conia lampene kommer i svart/gull, kobber og hvit.

Læs mere

43 artikler

43 artikler

VITA LAMPER MED HELT PERFEKT BELYSNING TIL DITT HJEM

En av de tingene som slo oss den aller første gangen vi så en VITA pendel lampe, var at lyset i den var helt utrolig fantastisk! De nydelige bladene som merkene Silvia og Conia er bygget opp av gir et vakkert og behagelig lys ut i rommet, som sprer seg lenger enn bare ut over spisebordet ditt. Du kan sitte ved spisebordet uten at pæren lyser deg rett inn i øynene og fortsatt ha et deilig lys på kjøkkenet.

Alle Silvia lamper og Conia lamper må du montere selv, men det er veldig enkelt og byr ikke på problemer. Husk også at du selv må velge om du ønsker at lednings-oppheng skal følge med og om det skal være svart eller hvit stoffledning.

Alle VITA lampene er designet i Danmark og blir levert til et utall butikker i hele verden.

Vennligst vent...