• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Propaganda er morsomme lamper i kult design!

Propaganda er et stort designermerke fra Japan, som lager noen morsomme og superkule lamper! Spesielt kan vi nevne Mr. P One Man Shy som tennes ved at man trykker på hans tissemann (som selvfølgelig fås i de forskjellige skjermfarger også!). Mr. P One Man Shy kalles også for tissemannslampen – nettopp av den årsak, og lages med både creme, hvit og svart kropp og så massevis av forskjellige farger skjerm. Og nå kan man jammen meg også få et slips til herren. 
Mr. P One Man Shy er vår mest solgte lampe, og vi kjører derfor alltid med gode tilbud på denne lampen

Les mer

13 artikler

13 artikler

13 artikler

13 artikler

D. Dog Shit Happens, Mr. P’s beste venn er også fra Propaganda!

Men selvfølgelig lager Propaganda også andre superkule lamper enn Mr. P – de har nemlig også laget hans beste venn: D. Dog Shit Happens! Denne lampen er supermorsom, og tennes ved å tråkket i bæsjen på ledningen. SÅ er du hundeelsker, så har du kanskje funnet din nye lampe her! 
Med en fargeskiftende LED-pære med fjernbetjening kan du virkelig sette gang i D. Dog Shit Happens!

Propaganda lampedesign har også den kjente tann-lampen

JA, de har nemlig også laget den velkjente tann-lampe, som vi mange ganger kan se stå hos tannlegene! Tannlampen er populær hos tannleger og Tooth Lamp er superkul og morsom også med en LED-fargeskiftende pære i. Propaganda Tooth Lamp kan dessuten brukes som skammel.
LampeGuru.no har massevis av morsomme lamper og lamper med stil. Kjøp din morsomme lampe hos oss og få den inspirasjonen du trenger. Se her og finn en lampe med gøyalt lampedesign som gir liv til din bolig.