Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Tilbehør

Vi har samlet alt Philips Hue Tilbehør i denne kategori - på denne måte er det enklere for deg å finne det Philips Hue Tilbehør du har behov for for å kompletere din Hue smart belysning. Philips Hue tilbehør er noe av det viktigste og det som gjør din Hue smart belysning løsning komplett. 

Philips Hue Tap - en strådløs smart bryter, gjør at du kan programmere lyset med et knappetrykk - helt uten APP.  Du finner alt vårt Philips Hue tilbehør nedenunder, er det noe du mangler - kontakt oss gjerne, vi er klar til å hjelpe deg på chat, e-post eller telefon.

Les mer

16 artikler

16 artikler

Musd Have til Philips Hue

Det er ikke alltid at den enkleste løsning er å ta telefonen frem for å starte Hue App'n hvis du skal forandre på lyset i boligen. Det er derfor Philips har stor suksess med Philips Hue Tap og Philips Hue Dimmer. Disse to kontakter kan forandre lyset uten at du har behov for din smarttelefon eller nettbrett. Fordelen med Hue Tap og Hue dimmer er at de er trådløse, slik at du kan plassere dem der hvor du har behov for dem, uten å ta hensyn til en evt stikkontakt. Ofte sitter brytere ved døren inn til rommet - muligens vil det være smartere å plassere Philips Hue Dimmer over sengen eller ved sofaen - det er jo der hvor vi har behov for å styre vår smart belysning.

Philips Hue Smart Bryter og kontakter

Hvilke muligheter ligger det i Philips Hue Smart Bryter og kontakter - og hva byr fremtiden på? Kommer det nye Philips Hue Smart bryter som gjør det ennå enklere for oss å styre vår smart belysning? Vi kan ikke spå i krystallkulen - men tendensen til et ennå mere Smart Hus ligger i fremtiden. Vi vil holde deg oppdatert på alle nyheter som dukker opp fra Philips Hue og Smarte brytere og kontakter.

Philips Hue Tap - trådløs rund smart bryter

Den runde Philips Hue Tap, vår trådløse og runde smart bryter, har fire knapper. En knapp til å tenne og slukke lyset - og 3 knapper til 3 forskjellige innstillinger. Philips Hue tap er beregnet til å styre et helt rom på en gang. Dette betyr at ønsker du å styre alt lys i stuen - kan du gjøre dette med et enkelt knappetrykk! Du kan gjemme hele lys miljøer på en knapp - på denne måte kan du få tilgang til ditt TV Lys eller Spise lys bare ved å et enkelt knappetrykk på Philips Hue Tap.

Philips Hue Dimmer (trådløs fjernkontroll)

Philips Hue Dimmer (noen kaller denne for Philips Hue Dimming Switch) er typisk beregnet til å styre en eller et par lamper. Via Hue trådløse dimmer har du nemlig mulighet for å tenne og slukke, samt dempe lyset. Faktisk kan man progrmmere Philips Hue Dimmer til å styre flere miljøer på samme måte som med Philips Hue Tap. Du taster flere ganger på tenn knapper og kan dermed få opp til 4 mulige miljøer. Har du eksempelvis en lese lampe, er en Philips Hue dimmer en super idé, da du enkelt klan styre akkurat den lampe du sitter ved siden av.

Philips Hue Bevegelsessensor

Philips Hue bevegelsessensor er det optimale tilbehør til din Philips Hue Smart belysning. Philips Hue bevegelsessensor slår lyset på automatisk ved bevegelse, uten at du har behov for din smarttelefon eller taste på kontakter. I den Philips Hue app som du har lastet ned oppsetter du hvilke lyspærer, lamper eller strips som skal reagere på beveglse og i hvilket tidsrom. Philips Hue bevegelssesensor er super om natten - hvis du kun ønsker natt lys om natten - eller den kan være i gang eller hall, de steder hvor du enten ikke kan se når du kommer hjem eller har hendene fulle av varer. I tillegg har den også en temperaturføler, slik at du i App'en kan se hvor varmt eller kaldt det er i rommet.

Friends of Hue kontakter og tilbehør

Noe av det store fremover i Philips Hue smart belysning, er helt klart de mulighgeter som åpner seg i Friends og Hue. Du kan i dag få vegg kontakter som kan kobles direkte i din App - og dermed også direkte til ditt Philips Hue smart belysning. Dette betyr at du nå kan få en Friends of Hue bryter som kan styres direkte i din Philips Hue App - på samme måte som du kjenner det fra de normale Philips Hue kontakter på markedet i dag.

Hva er Friends of Hue?

Helt fra begyndelsen har meningen vært at Philips Hue skulle være et åpent system. Dette betyr at Philips har et samarbeid med andre leverandører av belysning, slik at deres lamper og lyskilder enkelt skal kunne kobles opp til Philips Hue led pærer og tilbehør. Dette betyr igjen at Philips har gjort bruken av Philips Hue smart belysning tilgjengelig for alle, og dermed mulig for de fleste å få smart belysning i boligen. Med Philips Hue og friends of hue - starter ditt nye Hue Smart belysning i dag!

Deler til Philips Hue lampe

Har du ødelagt glass til en Philips Hue lampe - eksempelvis din Beyond lampe, vil vi gjerne gjelpe deg med å fremskaffe et nytt lampe glass, slik at du ikke har behov for å kjøpe en helt ny lampe. Hvis vi ikke har lampe glass i nettbutikken - kontakt oss på chat, e-post eller telefon, så vil vi se om vi kan hjelpe deg.