Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Startpakke

Les om de forskjellige 3 typer av Philips Hue Startpakke her - eller finn den Philips Hue Startpakke du ønsker under teksten. Philips har gjort det enkelt for deg å komme i gang med Hue. I tillegg tilbyr de flere startpakker - bestående av forskjellige lyskilder, lyspærer samt den trådløse "hjerne", styringsenheten Bridge. Det hele er parret fra fabrikken og virker dermed med det samme. Det eneste du skal gjøre, er å installere en App (som du kan laste ned der hvor du normalt henter dine App's) samt tilkoble til din Hue Bridge. Du finner din Philips Hue Startpakke her.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Philips Hue Startpakke med hvite lyspærer

Det offisielle navn er: Hue White - Varmhvitt lys 
Her får du lyspærer som lyser i en helt alminnelig varmhvit lysfarge - som du kjenner fra "normale lyspærer".  Hue lyspærer kan altså lyse i en hvit nyanse - men  kan stadig lysdempes via den Switch som medfølger i enkelte startpakker (starter kit).
Hue White lyspærene er en god start til deg som gjerne ønsker smart belysning, men som ikke har behov for farget lys eller lys i forskjellige hvite nyanser.

Philips Hue Startpakke Hvit

Hue Startpakke med Hue Smartpærer i alle hvite nyanser

Det offisielle navn er: Hue White Ambiance - Alle hvite nyanser lys.
Hue Smartpærer kan lyse i alle hvite nyanser - fra det helt kalde lys -  det nesten blålige lys - til det varme og fine lys som minner om lyset fra et stearinlys. Lyset fra Hue smartpærer med Hue White Ambiance er det perfekte lys ved skrivebordet, ved lekselesing - samtidig som du får det perfekte lys når du spiser eller slapper av. Veldig enkelt kan du skifte lys til den hvite nyansen som passer til situasjonen. Hue White Ambiance er det optimale valg til lamper / rom som benyttes til flere funksjoner, eksempelvis lekser og måltider.

Philips Hue Startpakke Smartpærer Hvit

Hue Startpakke med smart lyspærer i farger og hvitt lys

Det offisielle navn er: Hue White Color Ambiance - 16 millioner farger + alle hvite nyanser lys-
Med disse Hue lyspærene får du det ultimative lys og opplevelse av en smart lyspære som kan lyse i alle RAL farge, samt også i alle hvite nyanser. Hvis du tenker at du aldri har behov for en smart lyspære - tar du altså feil! Farger kan gi en fantastisk stemning - og behøver naturligvis ikke være i samtlige lamper. Vi elsker det som HUE kan - og med det fargede lys får du full kontroll over belysningen hjemme.
Hue White Color Ambiance er til deg som ønsker det hele - og som kan se fordelen i at du kan skape den perfekte stemning med lys - uansett farger og humør.

Philips Hue Startpakke i farger

Finn din Philips Hue Startpakke nedenunder

Husk! 100 dagers bytte/retur - Fornøyd eller pengene tilbake. Er du i tvil? Chat med oss eller kontakt på e-post/telefon

Les mer

6 artikler

6 artikler

Installasjon av Philips Hue

Forskjellige Philips Hue Startpakke

Det finnes flere forskjellige Hue Startpakker, avhengig av pærene du ønsker. Felles for alle startpakkene at det er en Hue Bridge (Hub) er inkludert i pakken samt en dimmer. Hue Bridge er hjernen i systemet og er nødvendig for å få hele styringen via appen til å virke. I tillegg kan du få en Startpakke med enten 3 x White-pærer (lyser i en solid hvit farge), 3 x White Ambiance (lyser i alle hvite nyanser) eller 3 x White Color Ambianse (lyser i alle hvite nyanser pluss 16 mill. forskjellige farger). Så du må bare finne ut hvilke pærer du liker. Selvfølgelig kan du supplere med alle Philips Hue produkter -  uansett hvilket Hue Startpakke du velger.

Philips Startpakke med Hue Bridge (hub)

En bridge er styreboksen til Philips Hue. Bridgen kobles til en nettverkskontakt (hub)på din router, og slik blir den koblet til hjemmenettverket, både når du er hjemme og på farten. Selve forbindelsen til de individuelle lyskildene skjer via Zigbee-protokollen, men forbindelsen fra appen til kontrollboksen er via WiFi. Fordelen ved Zigbee er at hver lyskilde kan forlenge signalet. På den måten er man ikke bundet til å ha et WiFi-nettverk som både kan nå inne og ute.

Vil du se alt Philips Hue - se her

Philips Hue Startpakke

For å komme i gang med Philips Hue - har du behov for en Bridge. Dette er selve styreboksen, som settes til din trådløse router (Hub). Hue Bridge sørger for å samarbeide med din router, skape forbindelsen fra din App på smarttelefon eller nettbrett - videre via WiFi ut til de enkelte Philips Hue pærer, strips og styringsenheter. Du kan bestille en Philips Hue Bridge løst - men husk at du alltid har behov for en lyskilde, slik at det kan være god økonomi med en Philips Hue Startpakke.

Philips hue Startpakke fås i flere forskjellige utgaver:
Philips Hue White Startpakke - Her får du 3 Philips Hue White E27 pærer samt Bridge og Dimmer
Philips Hue White Ambiance Startpakke - Her får du 3 Philips Hue White Ambiance E27 pærer, 1 dimmer samt Bridge
Philips Hue White Color Ambiance Startpakke - Her får du 3 Philips Hue White Color Ambiance pærer, 1 Dimmer samt Bridge. Her kan du velge om lyspærene skal være med E27 eller GU10 sokkel.

En Philips Hue startpakke leveres med alt du har behov for - for å komme i gang med med Philips Hue Smart belysning, lyspærene er parret til bridge på forhånd, det eneste du skal gjøre er å sette Philips Hue Bridge til routeren - sette lyspærene i lampen, samt følge guiden i din App - du er i gang på få minutter.

Du kan også se alle våre Phillips Hue pærer sortert etter sokkel nedenunder:

Philips Hue E27 pærer, Philips Hue E14 pærer, Philips Hue GU10 pærer