• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Starter Kit

Philips har gjort det enkelt å komme i gang med Hue. De tilbyr flere forskjellige startpakker, som består av forskjellige lyskilder pluss kontrollboksen, som kalles en bridge. Den bestselgende startpakken er E27 White Colour Ambiance Starter Kit. Den består av 1 x bridge og 3 x farget E27-pærer samt en dimmer. Alt er koblet sammen fra fabrikken og fungerer derfor umiddelbart. Du trenger bare å installere appen og koble til Hue Bridge.

Les mer

9 artikler

9 artikler

Forskjellige Hue Starter Kits

Det finnes flere forskjellige Hue Starter Kits, avhengig av pærene du vil ha. Felles for dem alle er at det er en Hue Bridge inkludert i pakken samt en dimmer. Hue Bridgen er hjernen i systemet og er nødvendig for å få hele styringen via appen til å virke. I tillegg kan du få en Starter Kit med enten 3 x White-pærer (lyser i en solid hvit farge), 3 x White Ambiance (lyser i alle hvite nyanser) eller 3 x White Color Ambianse (lyser i alle hvite nyanser pluss 16 mill. forskjellige farger). Så du må bare finne ut hvilke pærer du liker. Selvfølgelig kan du supplere med alle Hue-produktene, uansett hvilket Hue Starter Kit du velger.

Philips Hue Bridge

En bridge er styreboksen for Hue-systemet. Bridgen kobles til en nettverkskontakt på din router, og slik blir den koblet til hjemmenettverket, både når du er hjemme og på farten. Selve forbindelsen til de individuelle lyskildene skjer via Zigbee-protokollen, men forbindelsen fra appen til kontrollboksen er via WiFi. Fordelen ved Zigbee er at hver lyskilde kan forlenge signalet. På den måten er man ikke bundet til å ha et WiFi-nettverk som både kan nå inne og ute.