Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue E27 pærer med stor sokkel

Vi har et komplett utvalg av Philips E27 pærer - standard pærer med STOR sokkel. Det er disse lyspærer vi bruker i hele huset, typisk over spisebord,  kjøkkenvasken, i stuen mm. Vi har et komplett utvalg av Philips E27 pærer - og har gjort det lett for deg ved å samle alle våre Philips Hue E27 nedenunder.

Les mer

17 artikler

17 artikler

Vi har alt i Philips Hue E27 pærer

 

Alt i Philips Hue E27

Vi har egentlig gjort det veldig lett for deg - ved å samle alle Philips Hue E27 pærer i denne kategori. Dette betyr at det eneste du skal ta høyde for - er hvilken Philips Hue E27 du har behov for,  noe du kan lese litt mere om nedenunder. I tillegg har vi laget denne kategori for å samle alle Philips Hue pærer med stor sokkel - slik at du enkelt kan danne deg et overblikk. Dette gjelder om du har behov for en startpakke eller løse Philips Hue E27 pærer - så ligger det hele i denne kategori.

Philips Hue E27 finnes også i pakker med både 1 og 2 lyspærer. Kjøper du Philips Hue E27 2 pakk - får du faktisk en god rabatt. Umiddelbart kan vi ikke si at Philips Hue er billig - men pakken med 2 stk. Philips Hue E27 pærer er billigere enn å kjøpe dem som løse pærer. Du kan i dag finne Philips Hue E27 både i E27 Color,  E27 White Color Ambiance samt også E27 White Ambiance i 2 pakk løsninger. Du kan se de forskjellige Philips Hue Pærer her

Velg din Philips Hue E27

Hvilken Philips Hue E27 skal du så velge? Godt spørsmål - vi håper vi kan hjelpe deg litt på vei!. Når vi snakker om Philips Hue E27 har du alle muligheter - da E27 sokkel er den mest alminnelige sokkel. Dette betyr at du kan få alt fra det fargede lys til det hvite lys i alle Phillips Hue E27 pærer med stor sokkel. Det er derfor at du egentlig kun skal forsikre deg om at du har E27 sokkel i dine lamper - deretter kan du enkelt bytte lyspærene ut med Smart belysning - uten å bytte ut dine lamper.

Ofte får vi spørsmål om hvor vi begynner - noe som er utrolig vanskelig å svare på. Som oftest vil jeg anbefale at du begynner med Philips Hue E27 Color - da det etter min mening er den beste måte å se de forskjellige farger samt nyanser av hvitt. De fleste kan muligens tenke at hvor skal de så få plass til alle de 3 x E27 pærer - ofte hører vi også at kunde refererer til kone eller kjæreste som ikke har lyst på farget lys. Vi mener dette er en stor misforståelse.

For oss handler det om Smart belysning og ikke om det er farget lys eller ikke. Dog handler det om den stemning du kan få ved å benytte deg av de mulighetene som ligger i Philips Hue E27 pærer - forøvrig er den stemnigen du får helt fantastisk og handler ikke om rødt eller blått lys. Elsempelvis bruker vi selv ofte det orange lys i Philips Hue E27 pærene når vi har besøk av venner - eller ser på TV. Når det er sagt - så er Philips Hue E27 pærer den Smart lyspære vi selger flest avog gjerne i modellen med alle de hvite nyanser - altså den Smart lyspæren som kan skifte lysfarge fra de helt kalde hvite nyanser til de varme - nesten orange farger.

Philips Hue pære med stor sokkel

Som oppsumering - og for å understreke, er E27 sokkelen den som blir betegnet for stor sokkel. Dette er en standard betegnelse for nettopp E27 sokkelen, våre kunder bruker ofte betegnelsen stor sokkel eller E27 - vi forstår heldigvis det hele!
Men hvor brukes så Philips Hue pærer med stor sokkel? Veldig enkelt - alle steder - alt fra gulvlamper til bordlamper og store vegglamper. Der hvor en pære med stor sokkel blir brukt mest - er faktisk over spisebordet som veldig ofte har en lampe som bruker en E27 sokkel lyspære. Dette er typisk fordi lampene er store og har plass til en Philips Hue pære med stor sokkel - også fordi det store utvalg av lyspærer er størst med E27 sokkel.

Har du lamper med stor sokkel skal du naturligvis ikke bytte disse - selv om du ønsker Philips Hue pærer med stor sokkel. En Philips Hue E27 pære er nemlig ikke større enn normale lyspærer med samme sokkel - kan derfor passe direkte i lampen du har hjemme. De beste lamper til Philips Hue E27 er uten tvil de lamper som er produsert i glass - og materialer hvor man kan se lyset helt eller delvist. Disse lamper heter ofte noe i stil med "opal hvitt glass".