Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Phillips Hue Intelligent E14 lyspære med liten sokkel.

Vi hadde savnet dem - Phillips Hue Intelligent E14 lyspærer og endelig kom de - dog kun med liten sokkel. Så - inntil Phillips Hue kommer med stor sokkel, må du altså nøye deg med Phillips Hue intelligent E14 lyspære med liten sokkel.

Les mer

6 artikler

6 artikler

Vi har komplet Philips Hue Sortiment

 

Philips Hue E14 Kronepære - finnes den?

Dessverre - det finnes ikke en Phillips Hue E14 kronepære - ennå. Phillips har foreløbig valgt å ikke produsere en Phillips Hue E14 med E14 sokkel og den lille runde topp som altså beskriver nettopp en pære med kroneform (kronepære). Her må vi altså skuffe deg. Mener du at du har sett en Phullips Hue E14 kronepære på nettet - så er dette en lyspære som ikke finnes. Bildene du har sett er muligens juksebilder - alternativt kan det være noen kreative Phillips Hue fans som har bygget om Phillips Hue Intelligent E14 lyspære med liten sokkel til kronepære.

For det er altså mulig - å bygge om en Phillips Hue intelligent E14 lyspære med liten sokkel til kronepære, dog er ikke dette noe vi anbefaler deg å gjøre. Innvendig i en Philips Hue E14 lyspære er det flere lag. Ytterst ser du den spisse form som betegner en mignonpære - denne er i plast. Inne - bak det ytterste hvite plast, sitter det et hvitt plastikkskall, dog ikke så stort som det ytterste. Vi har selv forsøkt å fjerne det ytterste plastikk skall, og lyspæren lyser faktisk helt OK selv med det innerste skall - men OBS! Vi tar ikke ansvar hvis du velger å bygge om din Phillips Hue E14 lyspære.

Billige Philips Hue E14 pærer

Muligens synes du at det kan være litt på grensen å bruke ordet billig sammen med Phillips Hue - dog gjør vi det for å fange din oppmerksomhet. Vi vil nemlig forsikre oss om at du faktisk har oppdaget at det finnes flere forskjellige pakker med Phillips Hue E14 pærer, og også at du kan spare penger hvis du kjøper den riktige pakke. Det er derfor vi anbefaler deg - at du ser deg en ekstra gang rundt i huset, det kan jo være at det er flere steder hvor du kan bruke en Philips Hue E14 pære?

Phillips Hue E14 finnes nemlig i pakker hvor du får én lyspære - som naturligvis er billigst, hvis du kun har behov for 1 stk Philips Hue E14 pære. Men - hvis du har behov for 2 stk Philips Hue E14 pærer i stedet for, så produseres Philips Hue E14 pærene faktisk også i pakker med 2 stk E14 pærer - slik at du faktisk kan spare penger ved å velge den korrekte pakke med lyspærer. Det er der for vi sier at Philips Hue E14 er billig - fordi det altså er billigere for deg å velge en dobbeltpakke med Philips E14 pærer. Dobbeltpakker med E14 pærer finnes i de tre forskjellige Philips Hue pærer (se nedenunder) - du skal derfor undersøke en ekstra gang - om du muligens har behov for en ekstra pære til dine lamper.

Philips Hue E14 led pærer i flere modeller

Som vi har skrevet om tidligere finnes Philips Hue E14 pærer i flere varianter. Det er med E14 LED pærer som med resten av pærene som vi får fra Philips Hue, dog med det unntak av at du kun kan kan velge Philips Hue E14 i flere enn 2 forskjellige. Det er derfor vi nå kan tilby deg disse pærer i de 2 beste varianter, hvor du kan se alle de hvite nyanser av lys - fra det kalde hvite lys som er det optimale til bad og kjøkken, og naturligvis den perfekte belysning når du skal konsentrere deg om jobb eller skole. I tillegg kan du får Phillips Hue E14 fargede pærer, som kan lyse i alle de hvite nyanser - samt også i 16 millioner forskjellige farger, som rød, grønn, blå, lilla mm.

Hvis du tenker at du ikke har behov for farget lys i dine Philips Hue E14 led pærer - så tar du muligens feil. Hvis du ser litt nærmere på bildene av disse lyspærer, kan du se hvor fin stemning det gir med farget lys i Philips Hue E14 led pærer. Det er akkurat dette vi setter veldig stor pris på, alle her hos LampeGuru. Forestill deg at du kommer trøtt og sliten hjem fra jobb - og normalt bare ville tenne ditt hvite lys, måske er lyset litt for skarpt. Er det behagelig når du kun har behov for å slappe av?? Man kunne også forestille seg at du har besøk og sitter å slapper av ved spisebordet - her kunne det jo med fordel være finere med Philips Hue E14 led pærer med farge.

Det er i disse situasjoner vi elsker våre Philips Hue 14 LED pærer - hvor du enkelt med et taste trykk kan bytte fra helt alminnelig hvitt lys - til en fin nyanse som du selv har valgt. Personlig elsker jeg det mere orange / røde lys i mine bordlamper og vegglamper - de fleste av disse lamper har nelig liten sokkel. Det gir det fineste lys, og den beste stemning og får meg til å slappe av når jeg kommer hjem eller skriver tekster.