• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Lightstrips

Lysbånd fra Philips Hue som kan monteres nesten hvor som helst på grunn av dobbeltsidig tape på baksiden. Lysbåndene lyser i 16 millioner forskjellige farger. Sett dem til å skifte farge av seg selv eller velg din egen farge på smarttelefonen eller nettbrettet via Hue App.

Lightstrips fra Hue brukes spesielt under kjøkkenskap, sofaer eller andre møbler. De kan brukes både som orienteringslys eller for å skape hyggestemning.

Les mer

19 artikler

19 artikler

Philips Lightstrip Plus

Lightstrip Plus er andre generasjonen i Hue-serien og utmerker seg ved at den ikke bare har 16 millioner forskjellige farger, men også hvite nyanser. På den måten er dette lysbåndet enda mer egnet til arbeidslys under f.eks. et kjøkkenskap. I tillegg gir Lightstrip Plus deg muligheten til å forlenge lysbåndet opp til 10 meter med forlengerstykker. 

Lightstrip modifikasjon og tilbehør

Det finnes noe tilbehør til Hue Lightstrips, så du kan få det akkurat slik du vil ha det. Du kan kjøpe ledninger til å sette imellom to strips slik at du kan hoppe over et stykke. Det kan jo være at du vil ha lys ved sokkelen på kjøkkenet, men må hoppe over der hvor oppvaskmaskinen står. Det kan du gjøre med en slik ledning uten å måtte investere i et nytt bånd. Lightstrip 1ste generasjon kan kuttes for hver 10 cm. og Lightstrip Plus kan kuttes for hver 33 cm.

Alu-profiler for Hue Lightstrips

Hue Lightstrip Plus er en litt spesielt lightstrip fordi den er bredere enn en vanlig lightstrip. Derfor er det ikke lett å finne aluminiumprofiler som passer, men hos LampeGuru har vi selvfølgelig funnet de som passer. De er tilgjengelige i 3 forskjellige typer, en vinklet, en påbygd og en innebygd. Vi anbefaler disse profilene hvis du vil ha sikkerhet for at strippen forblir der du vil ha den. Profilen sikrer at strippen ikke faller ned. Den gir også en litt finere finish hvis strippen er på steder som er synlige.

Philips Hue Nyheter

Ønsker du å lese mer om Hue eller følge nyheter på Hue-området, kan du melde deg på vårt Hue-nyhetsbrev eller følge med her: Meet Philips Hue