Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Spotlight og Downlights

Bruk Philips Hue spotlight til alt fra billed og maleribelysning til god allmennbelysning. Du finner alle Philips Hue spotlight  i denne kategorien med alt fra 1 til 4 spotlights på hver lampe - og mange med Philips Hue Dimmer inklusive i pakken. Vi har også valgt å legge Philips Hue Downlights i denne kategori, slik at du enkelt kan få det helt komplette overblikk over våre Philips Hue Downlights og Spotlights.

Les mer

31 artikler

31 artikler

Philips Hue spotlight til hjemmet

Spotlights er for enkelte ikke det som minner om et flott lys - og ofte blir spotlights satt i samme bås som en kjedelig lampe med et kaldt lys. Muligens har du en mindre flott spotlight i gangen - det er muligt at den har sittet der som en kjedelig spotlight siden du flyttet inn? Muligens er det sånn at denne spotlight som har sittet i gangen siden du flyttet inn gir et så dårlig lys at du ikke gidder å ha den tent?

Philips Hue Spotlight er noe helt annet! Vi snakker ikke om designet på de flotte Philips Hue spotter - det vi tenker på, og som vi gjerne vil dele med deg, er det flotte lyset som du får fra Philips Hue spotlight. Vi har stor fokus på å gi deg det beste lys og de beste muligheter med smart belysning fra Philips Hue Spotlights. Philips Hue spotlights kan brukes til soveromsbelysning, gangbelysning, baderomslamper og selvfølgelig kan du også bruke Philips Hue spotlight som god allmennbelysning i boligen. Så hva sier du? - Skal vi bytte den kjedelige Spotlighten som sitter i gangen hos deg??

Philips Hue Spotter med Dimmer

Leter du etter en ekstra funksjon til dine spotter - eller mangler du en kontakt ute i gangen, ved sengen eller et annet sted? Philips Med Philips Hue Spotter med Dimmer (fjernkontroll) får du en fantastisk mulighet for smart og intelligent belysning med spotter som ikke krever installasjon. Det eneste du skal, er å ta lampe og dimmer ut av esken - så er du i gang med dine nye Phlips Hue spotter og smart belysning. Vi har selv 2 st Philips Hue spotter med dimmer som sengelamper i soverommet - da vi på denne måte har mulighet for å styre lyset direkte fra sengen. På denne måte kan du nå enkelt bytte lys mellom behagelig og koseligt lys - til et kjøligere lys som er godt når du leser.

I tillegg får du mulighet for å tilkjøpe en ekstra Philips Hue pære som du kan sette i din eksisterende taklampe - og dermed tilkoble denne til Philips Hue spotter og styre via Dimmer (fjernkontroll).

Det gode lys i Philips Hue Spots

Det er klart at vi går opp i det med den gode belysning. Nettopp LED lyset i Philips Hue lamper og lyspærer er det absolutt beste innenfor det lys som er på markedet i dag. Philips Hue spot har alle integrerte lyskilder, enten via Philips Hue GU10 eller andre typer av integrert lys eller downlights som du får fantastisk glede av hjemme. Philips Hue spots er alle med lys som kan lyse i alle de hvite nyanser - fra det varme og hyggelige lys som minner om stearinlys - til det kjølige lys som er godt til lekser, leselys eller jobb.

Du finner et stort utvalg av Philips Hue spots i vår kategori, som alltid har det nyeste innenfor Philips Hue spotlights og downlights. Har du spørsmål til oss om Spotter til Philips Hue? Kontakt oss gjerne, vi er klar på chat, e-post eller telefon. Fordelen med Philips Hue Downlights er at du får en lysinnstilling som oppfyller de fleste krav, samtidig virker de både på flatt og skrått tak. Det gode med Philips Hue Downlights er at de kan tiltes og til sist gir de en masse godt lys uten at de er fysisk krevende i størrelsen som tradisjonelle lamper.

Philips Hue Downlights

Det du skal være klar over - når du bruker Philips Hue som Downlights, er at Philips Hue GU10 Color er litt større enn alminnelige GU10 pærer - helt nøyaktig er denne lyspære 2 cm lenger. Dette betyr at alminnelige Downlights ikke har plass - det er derfor mange velger å bruke de åpne downlights hvor det ikke er lukket for spotlighten på oversiden av taket. Her brukes så typisk en kasse til å beskytte mot brann i byggematerialene. En kasse er litt upraktisk og bygger i høyden 15 cm - noe som påvirker isoleringen i boligen.

Heldigvis har vi en løsning til dette - og som nå er i bruk i mange boliger. Hvis du velger en løsning med Nordtronic Downlights som er velegnet til Philips Hue GU10 pærer - slipper du for overnevnte problematikk. Generellt for alle Nordtronics Spotlights eller Downlights er at de alle er godkjendt til å monteres direkte i isoleringen - altså ingen brannfare og du har ikke behov for en kasse. I tillegg er Spotlighten IP44 godkjendt, noe som igjen betyr at du kan bruke den i våtrom som bad og vaskerom, hvis takhøyden er innenfor forskriftene. I tillegg kan du også benytte Nordtronics Downlights og Spotlights som utelampe, under utheng rundt huset. Disse spotter kan vinkles 30 grader, slik at du kan få lyset der hvor det passer deg. Du kan også montere disse sammen i en sløyfe / lenke, noe din elektro installatør setter pris på. Som du kan se på den lille boks til venstre på bilde - her det altså plass til en ledning, ut og inn.