Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Lampe

Vi har et stort utvalg i Philips Hue lampe og tilbehør. Finn din neste Philips Hue lampe her i våre underkategorier. Er det en Philips Hue lampe du mangler i vårt sortiment, kontakt oss på chat, e-post eller telefon - vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Les mer

1-51 of 80

1-51 of 80

Vi elsker Philips Hue lamper

Phiilips Hue lamper er fantastisk. Du få ikke kun en Philips Hue lampe - men en design lampe som vil løfte stilen i ditt hjem, i tillegg altså en lampe som har alle de smarte funksjoner som ligger i Philips Hue. De Philips Hue lamper vi har i vårt sortiment, er forøvrig det komplette sortiment av Philips Hue lamper da vi legger vekt på å alltid føre de Philips Hue lamper som Philip produserer. Hvis du velger en Philip Hue lampe, har du fra start en komplett lampe som alltid har en Philips Hue lyskilde integrert - eller via en medfølgende Philips Hue pære. Det er derfor utrolig enkelt å komme i gang med Philips Hue og smart og intelligent hjemmebelysning hvis du velger en av de flotte Philips Hue lamper som har en lyspære som du enkelt kan styre via din Philips Hue App.

I dag finnes det et stort utvalg av lamper som kan kobles sammen med dit Philips Hue belysningssystem - også lamper som vi selv har "designet" ved å finne en lampe og tilføye en Philips Hue pære, slik at du enkelt får et sett som vi mener passer perfekt sammen.

Det er viktig å fortelle at alle Philips Hue lamper kan kobles sammen med enhver Philips Hue Bridge, det har ingen betydning om din Philips Hue bridge er hvit eller fra en farget startpakke, eller om du har kjøpt din Philips Hue Bridge løst. Du kan derfor helt trygt kjøpe en Philips Hue lampe som du kan koble sammen med alle de andre lamper og lyspærer i ditt Philips Hue system. Husk du kan alltid tilføye Philips Hue lamper, lyspærer og tilbehør på en og samme Philips Hue Bridge.

Phillips Hue Connected lamper

Tidligere hadde Philips en serie med lamper betegnet som Connected Philips oppfant denne serie med lamper for å ramme et bredere publikum. Felles for alle Philips Hue "Connected lamper" var at de ble levert komplett med en Philips Hue dimmer - altså den ekstra fjernkontroller du har behov for hvis du ønsker å styre dine Philips Hue lamper via en dimmer og ikke alltid via smarttelefon / nettbrett. I dag blir mange Philips Hue lamper levert komplett med dimmer - vi har dog gjort det litt lettere for deg - alle de Philips Hue lamper vi har i nettbutikken som leveres komplett med dimmer, er fortsatt merket med Philips Hue Connected. Jeg vil også understreke at alle de lamper som leveres fra Philips komplett med Dimmer - har Philips gjort det enklere for deg (og oss). Her er Philips Hue lampen og Philips Hue Bridge parret (koblet sammen) fra fabrikk - slik at du kamn bruke dine lamper med det samme.

Du har ikke behov for en Philips Hue Bridge for å styre Philips Hue lamper som leveres komplett med Philips Hue dimmer. Du kan bruke lampene som helt alminnelige lamper hvor du kan regulere lyset med dimmeren. Philips Hue dimmer kan settes på veggen, på kjøleskapet (via magneter) - samt løst på bordet som en ekstra fjernkontroll. Hvis du selv er bitt av Philips Hue, og alt det Smarte du kan gjøre med intelligent hjemmebelysning - hva med å gi en Philips Hue lampe med dimmer som gave? Så kan mottakeren av gaven få samme mulighet som deg selv - oppleve alle de fordeler du har i ditt hus med smart og intelligent hjemmebelysning.

Philips Hue lamper med trådløs Dimmer

Ja - det er helt korrekt! Philips Hue Dimmer leveres som en trådløs dimmer - minner enkelt om en liten fjernkontroll. Du skal ikke trekke ledninger mellom lampe og dimmer, kommunikasjonen mellom lampe / lyspære og dimmer er trådløst. Den trådløse Philips Hue Dimmer kan skrus opp på veggen - eller festes med magneter på eksempelvis kjøleskapet. Du kan altså alltid bruke den trådløse dimmer som en fjernkontroll. Husk å sette den tilbake i dokkingstasjonen etter bruk - så blir den ikke vekk:). Det eneste du skal, hvis du mottar en lampe med en Philips Hue dimmer er:

  • Montere - eller sette din lampe på normalt vis
  • Pakke ut din Philips Hue dimmer og bruk den som en fjernkontroll (til du har besluttet deg for hvor den skal festes)
  • Trykk "tenn" og du er i gang!

Philips Hue Color - lamper med farget lys

Vi elsker Philips Hue Color - og alle de muligheter som finnes med lamper med farget lys. Hvis du ikke er til Philips Hue color og lamper med farget lys, hopp videre til neste avsnitt! Vi her i LampeGuru elsker altså Philips Hue color og alle de muligheter som finnes i lamper med farget lys. Med Hue Color får du en hele masse muligheter til å skape den koseligste stemning med de forskjellige lysinnstillinger som finnes i Philips Hue Smart hjemmebelysning. Lamper og lyspærer fra Philips Hue color serien skaper den stemning i huset som passer til det tidspunkt, den stemning og lysscene som du har satt.

Selv er vi utrolig glade for Philips Hue Color kombinert med vårt TV. Ofte velger vi en dempet lysfarge - som endres til litt mere orange lys for å få fram den stemning som vi også ser i stearinlys. Selvfølgelig benytter vi oss også av den ekstra mulighet Philips Hue Color gir - nemlig å bruke de grønne og røde nyanser til jul. Hvis du velger Philips Hue color pærer til dine lampe - får du på den enkleste (og billigste måte) det meste festlige lys når du holder fest. Disse funksjoner er kun noen av funksjonene du får ut av dine kommende Philips Hue Color lamper - har du behov for flere informasjoner, kontakt oss gjerne. Vi sitter klar på chat, e-post eller telefon.

Til sist - vi har allerede lamper klar til deg med farget lys, eksempler på Philips Hue Color lamper kan være: Iris, Beyond, Signe, Liana, Sana, Flourish samt flere andre.

Philips Hue lamper med hvitt lys - Philips Hue White

Hvis du foretrekker lamper med hvitt lys, eller ønsker å supplere ditt nåværende Philips Hue smart hjemmebelysning med en Philips Hue lampe som kan lyse i alle de hvite nyanser - så er det et stort utvalg her i nettbutikken. Det hvite lys i Philips Hue lamper er et klassisk, varmhvitt lys og i de fleste av disse lamper kan du innstille i de forskjellige hvite nyanser som går fra det kjølige hvite lys (nesten blå/hvitt lys) opp til det varme og hyggelige lys som du kan bruke ved mere hyggelige stemninger.

Philips Hue lamper med hvitt lys er populære fordi de er klassiske og enkle i fasongen - passer dermed inn i de fleste boliger. Du får et helt fantastisk LED lys - som både er energibesparende og som i tillegg gir et godt lys til den situasjon og stemning du ønsker. Philips Hue lamper med hvitt lys er det optimale på soverommet, barnerommet, i gangen eller over spisebordet. Det er ofte her du ser de fordeler du kan få med forskjellige nyanser av hvitt lys.

Av typiske Philips Hue lamper med hvitt lys, kan vi nevne: Aurelle, Being, Still, Explore, Cher, Runner samt flere andre.

Philips Hue Nattbordslampe

Ofte får vi spørsmål fra våre kunder om hvilke lamper vi vil anbefale som nattbordslamper? Dette er et veldig godt spørmål - fordi det hva jeg synes er det perfekte nattborslampe er muligens ikke den nattbordslampe du ønsker. Selv har jeg Philips Hue Go som min nattbordslampe - og er super fornøyd med funksjonalitetene i denne lampe. Denne lampe har en dobbeltfunksjon hos oss, da lampen er oppladbar og portabel! På de tidspunkter på året hvor været er til det - tar jeg gjerne Philips Hue Go utenfor, og bruker denne som leselampe eller hyggelampe.

Philips Hue Go er en trådløs lampe i Philips Hue serien som du enkelt kan ta med deg. Lampen har integrert forskjellige lysinnstillinger og et batteri holder i ca 3 timer. Bruk Phuilips Hue Go som Nattbordslampe, på Terrassen, som leselampe - alle steder hvor du har behov for ekstra lys.