• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Lamper

Hue-serien vokser for hvert år. Spesielt på lampe-siden kommer det hele tiden nyheter og Philips utvider konstant sitt sortiment. Philips tar vanligvis eldre lampemodeller og bygger Hue inn i dem. På den måten tar de lamper som allerede er populære og fyller dem med den nyeste teknologien. Hue har også lamper som er spesialbygd, for eksempel Beyond-serien. Det er lamper med dobbelt Hue-lyskilder som gir en vill opplevelse. Hue-lampeserien består av alt fra pendler, taklamper, innbyggings-spots og til bordlamper. Nok til å fylle hele huset.

Les mer

1-51 of 74

1-51 of 74

Hue Iris og Bloom

Iris og Bloom lampene i Hue serien er superkule små bordlamper med stort lysutbytte. De kan enten brukes direkte som en alminnelig lampe, eller som wallwash - Altså lyse opp på veggen i stedet for ut i rommet. Det gir en superflott effekt og lampene kan selvfølgelig lyse i 16 mill. forskjellige farger - og betjenes selvfølgelig med Philips Hue App.

Bloom og Iris kjennes fra den tidligere serien fra Philips kalt Living Colors - En meget populær serie med lamper som kunne skifte farge via fjernkontroll. 

Philips Hue Go

Philips Hue Go er den trådløse lampen i Hue serien som kan tas med på farten. Den har innbygget forskjellige lydinnstillinger og et batteri der holder ca. 3 timer. Bruk den på terrassen eller i huset, og få hyggestemning hvor det måtte passe deg!

Hue Go er en videreutvikling av Hue Iris, det betyr man har tatt det beste fra Iris og lagt til nye funksjoner. Utover batteriet har Hue Go også en langt lavere minimumsbelysning – som igjen betyr at du kan dimme lyset mye lavere, og få et veldig svakt lys - Egner seg godt til soverommet, hvis man bare ønsker et svakt orienteringslys.

Philips Hue Beyond

Hue Beyond-serien fra Philips er lamper designet med innebygget Hue-lyskilder. Beyond har faktisk 2 Hue-lyskilder innebygget i hver lampe. Lampene har 2 skjermer oppå hverandre og de to lyskildene gjør at man kan få lampens skjermer til å lyse med hver deres farge.


Beyond-serien kan lyse i 16 mill. forskjellige farger, så det er god mulighet til å få lampen til å uttrykke nettopp det du ønsker. Beyond fås som bordlampe, pendel og plafond (taklampe) og betjenes liksom all annen Hue via en App på din smartphone eller tablet.

Philips Hue Phoenix

Hue Phoenix-serien er på samme måte som Hue Beyond-lamper som har innbygget Hue-lyskilder. Phoenix-serien består av 5 forskjellige lamper: Pendel, Plafond, Bordlampe, Vegglampe og en innbygningsspott. Phoenix-serien lyser kun i hvitt lys, men man kan selv velge om det skal være kaldt eller varmt - helt fra 2200 til 6500 Kelvin.


Phoenix Plafond og Pendel har innebygget to Hue-pærer som betyr at man kan få lampen til f.eks. å lyse i en varm hvit farge oppover og en kald hvit farge nedover.

Philips Hue Connected lamper

Philips Hue har taget nogle af de mest populære lamper i deres almindelige sortiment og lavet Hue lamper ud af dem. 30 nye lamper i forskellige udgaver og farver er nu kommet til Hue og fælles for Connected serien er at, de har indbygget Hue lyskilde. Lyskilden er White Ambiance som giver mulighed for at lave et lys i de hvide nuancer - Herunder alt lige fra en meget varm hvid til en kold hvid.

Komplet Hue White Ambiance sortiment

Hue sortimentet er i dag blevet noget mere komplet, da vi med Connected serien nu også har påbygningsspots i forskellige slags, loftlamper og pendler. Connected lamperne kommer alle inkl. en Dimming Swich (på nær 2 spots), som gør det muligt at styre de fleste lysfunktioner direkte, uden brug af en Hue Bridge. Tilkøber eller har du allerede en Hue bridge, kan du få endnu mere ud af de Hue Connected lamperne. 

Hvad kan man med Hue Connected?

Med Dimming Switchen alene kan du tænde/slukke, samt dæmpe lysstyrken. Derudover kan du også skifte imellem de 4 forskellige lysindstillinger: Energize, Read, Concentrate og Relax. 

Har du en Hue bridge kan du udover dette, også styre lamperne via din smartphone, sætte lyset til at slukke og tænde automatisk, betjene lyset når du ikke er hjemme og meget mere. 

Philips Hue nyheder

Vil du være først når det skjer noe innenfor Philips Hue så meld deg på vårt Hue nyhetsbrev eller følg med her: Meet Philips Hue