Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Gaming lys

Elsker du gaming? Er du klar til neste nivå? Med Philips Hue gaming får du nå mulighet for en ekstra dimensjon på din gaming - med Smart belysning som følger ditt spill i spillerommet. Hva venter du på? Du finner alt vårt Philips Hue gaming belysning i denne kategori.

Få det kuleste gamer lys - begynn med Philips Hue

Egentlig må vi si at det beste sted å begynne med Philips Hue, er til gaming. Her får du nå mulighet til at lyset reagerer på de spill du spiller på din PC. Hvis dere ikke har Philips Hue i boligen - må du begynne med en Philips Hue Bridge, som vi selger løst. Alternativt kan du få denne med i en valgfri Philips Hue Startpakke - (til Gaming anbefaler vi "Philips Hue Color Gamer startpakke").

I tillegg til en Philips Hue Bridge skal du kjøpe de gaming lamper du liker - våre mest solgte er Philips Hue Play lamper, Philips Hue Lighstrip Plus til montering bak skjermen og skrivepulten - selvfølgelig også Philips Hue Go bordlampe.

Philips Hue gamer lys


 

 

Den kuleste belysning til en Gamer!

Hvis du har sett Youtube videoer av og med gamere - har du sikker også sett de super kule LED lysplatene som sitter montert på veggen. Dette er faktisk små LED lysplater som lyser i flere forskjellige farger - disse LED lysplater kan selvfølgelig også styres direkte via en App! Smart!

Disse LED Lysplater med farger finnes i 2 modeller, som egentlig minner veldig om hverandre. Dog i den nyeste versjon av firkantet Nanoleaf plater finner du noen ekstra funksjoner som touch og integrert lydføler - slik at lyset kan stýres ekstremt raskt ut fra det lys som er rundt. De trekantede Nanoleaf LED plater (som du ser på bildet under teksten) er de Nanoleaf LED lysplater vi selger meste av - og er også de som er mest kjent. Her har du alle de funksjoner du har behov for, for å få et lekkert gaming vegglys.

Cool væglys i farver til gamere

Les mer

15 artikler

15 artikler

Philips Hue gaming med fedt lys

 

Philips Hue Entertainment 

Det skal være enkelt - det mener heldigvis både Philips Hue, det samme gjør vi! Det er derfor installeringen av Philips Hue gaming - også betegnet som Philips Hue Entertainment i din App. Det eneste du har behov for er Philips Hue Bridge - så er du egentlig klar til å installere Philips Hue Entertainment i 3 enkle steps.

  • Philips Hue Bridge skal være 100% korrekt tilkoblet til dine Philips Hue pærer og lamper, samt Philips Hue App hentet ned til din smarttelefon eller nettbrett.
  • Opprett Philips Hue Entertainment Zone (underholdningszone) i din Philips Hue App
  • Bruk Philips Hue Sync Appen på din Mac/PC eller opprett forbindelse til Razer.

Er det virkelig så lett få det ultimative og kuleste gaming lys i spillerommet? Ja - så enkelt er det! Det er enkelt å installere Philips Hue Entertainment - som er det samme som Philips Hue Gaming. Det fungerer supert - og blir kun bedre.

Det kuleste Gaming LED lys

For oss er det altså ingen tvil - Gaming og spill er hygge og kos. Vi er klar over at det for noen i dag er mere enn bare hygge - for noen er dette også en sport hvor effekter som det kuleste Gaming LED lys spiller en viktig faktor. Det er ikke kun fordi der er kult å se på - det har også noe med brandig samt det å vise seg som en aktiv e-sport spiller, men ikke minst også en måte å leve seg ekstra inn i det spiller du spiller.

For godt gaming LED lys med de flotteste farger og effekter gjør at du har det enda lettere med å leve deg inn i den dataspill verden du er i, og også den måte vi mener at du blir en bedre dataspiller på. Egentlig kan det sammenlignes litt med påkledning og klær - de korrekte løpesko til en løper eller den gode bil til en utekjørende selger. Det hele handler om den totalte spilloplevelse - og det er nettopp det som Philips Hue gaming LED lys og våre andre LED lys kan hjelpe deg med..

Philips Hue og Razer gaming

Razer produserer en lang rekke tilbehør til Gaming. De har spsialisert seg på PC og tastatur - samt tilbehør som musematter og høretelefoner. Alt tilbehør er spesial utviklet til bruk i en verden med dataspill og gaming. Razer kjennetegnes ved å oppkalle deres produkter etter dyr, typisk er deres mus kjent etter navnene på forskjellige slanger som Mamba, Deathadder og Naga. Selv deres logo består av 2 grønne slanger. Razer keyboards er oppkalt etter edderkopper som BlackWidow og Cynosa.

Razer har også en Razer Chroma serie - som beyr fargeskift. Chromaserien, som bl.a består av mus, muesematter og gaming tastatur som kan lyse i 16 millioner farger. I tiilegg kan produsenten av spill la dette inngå i spillene, slik at bestemte taster lyser på bestemte tider - alt etter hva som skjer og hva du trykker på i spillet. Razer Chroma kan derfor hjelpe deg i spillet samt gi noe ekstra til din performance.

Philips Hue og Razer har et samarbeid som gjør at du kan få Razer Chroma serien til å interagere med Philips Hue. Har du eksempelvis Philips Hue i ditt spillerom - eller på skrivepulten, vil Philips Hue lyse synkront med lyset fra Razer og de spill du spiller. På denne måte kan du få hele rommet til å være endel av ditt spill og ditt dataspill univers.