Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Billige fargeskiftende lamper fra Philips LivingColors!

Vi har et stort utvalg av Philips LivingsColors – og vi er selv kjempe stor fan av dem! 
Alle produktene fra LivingColors serien er LED-lamper som kan skifte farge enten ved hjelp av en fjernbetjening eller på selve lampen, på de små modellene. Alle LivingColors lampene har opp til 16 millioner forskjellige farger å velge mellom – alt fra hvit, pastell til alle de fantastiske pang-fargene.

Les mer

1 artikler

1 artikler

Philips LivingColors setter farge på din hverdag, men er også sterkt vanedannende!

Philips har satset mye på LivingColors – denne lampen gjør det mulig å skape en fantastisk stemning på ingen tid – skal det holdes fest, så sett den på automatisk fargeskift. Ellers kan du selv velge hvilken farge som skal lyse opp rommet – bruk denne lampen som din nye humørlampe!
Til LivingColors lampene kan du tilkoble opp til 50 lamper på samme fjernkontroll. LivingColors lampene fra Philips finnes i veldig mange modeller: Iris, Aura, Bloom og Micro – så finn selv din favoritt!

Hvis du søker en morsom og annerledes barnelampe, sjekk LivingColors Disney!

Philips har sammen med Disney laget disse fine fargeskiftende lampene. Nå kan barnet ditt selv bestemme hvilken farge rommet skal opplyses i – det kan velges mellom 64 forskjellige farger! Betjeningen er kjempe enkel, og det går raskt å leke seg fram til den riktige fargen på rommet! Barnelampene fås i tre forskjellige, enten med Biler (Cars), Prinsesser (Princess) eller Flymaskiner (Planes). Så la leken begynne med en LivingColors Disney!

Philips LivingWhites som kan dimmes med fjernkontroll!

Philips LivingColors fås også som en 20W pære (LivingWhite). I LivingColors pæren er det innbygget en mottaker, så du kan koble den direkte til LivingColors fjernkontrollen. Du behøver altså ingen adapter til LivingColors pæren, den har alt innebygd og kan dimmes bare ved bruk av LivingColors fjernkontrollen din. Det er supersmart og enkelt, og installasjonen krever ingen spesiell teknisk kunnskap.