Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Gulvlamper i høy kvalitet

Her hos LampeGuru.no har vi et stort utvalg av forskjellige billige gulvlamper og billige stålamper. Dette betyr at vi har lamper for enhver smak og behov – i tillegg er selvfølgelig våre priser alltid lave og konkurransedyktige!  
Vi bruker generelt betegnelsen gulvlampe her på nettsiden, i og med at en stålampe reelt bare er et annet uttrykk for en gulvlampe. Er du i tvil om hvilke lamper som passer til deg og dine behov, kontakt oss gjerne på chat, e-post eller telefon!

Les mer

5 artikler

5 artikler

Philips Gulvlamper - Lamper til alle formål!

Philips Gulvlamper er ikke kun vakre - de er naturligvis i den beste kvalitet. En gulvlampe kan brukes til de fleste formål - derfor er nettopp en gulvlampe så viktig i din stue. Bruk gjerne din gulvlampe som leselampe, arbeidslampe - eller blott som koselys. Det kan jo være at nettopp du har behov for litt mere lys over sofabordet - her kan en hengende gulvlampe være en super mulighet.
Philips leverer gulvlamper med flere forskjellige lyspærer - og til flere formål. Velg din Philips Gulvlampe her i kategorien, vi har helt sikkert en gulvlampe som passer hos deg.