Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Regler om montering av lamper i våtrom

Det er noen regler omkring oppsetting av lamper i våtrom, vi har listet dem opp her, men er du i tvil, så spør din elektriker. Først og fremst skal det nevnes at du skal ha en elektriker til å sette opp lamper i baderommet. Dessuten er det noen "sikkerhetszoner" som du skal være obs på. I hver zone skal det sitte lamper i den påbudte IP-klasse, eller høyere. For å gjøre det enkelt, så kan du se tegningen under. Dog skal du være obs på at du kan sette alle vanlige lamper opp (altså dem med en IP-klasse fra 20-23) i Zone 3 samt over 2,25 meter fra gulvet.

Opsætning af lamper i badeværelset

Les mer

28 artikler

28 artikler

Philips baderomslamper i beste kvalitet 

Vi har valgt Philips grunnet den gode kvaliteten, ingen tvil om det. Men også deres mange flotte design gjør Philips baderomslamper meget interessante. Deres utvalg er meget stort og gjør at nesten alle vil kunne finne en løsning som passer og hvor resultatet blir fantastisk belysning. I baderommet skal det være ordentlig lys, så du kan se godt når du barberer deg eller sminker deg. Vi har et par tips om belysning i baderommet som du kan lese under.

Gode råd om belysning i baderommet

Philips har selv noen gode råd til oppsetting av lamper på baderommet. Et godt generelt råd er at det beste lyset og grunnlysningen skal komme ovenfra, f.eks. via innbygningsspots (du kan velge fritt mellom alle Philips innbygningsspots hvis det er over 2,25 meter fra gulv til tak) eller påbygningsspots eller selvfølgelig plafonder. Det gir en god grunnbelysning som bør suppleres av et godt lys over speilet, gjerne noe som lyser ansiktet opp for å unngå skygger.

Har du spørsmål om lamper, så skriv gjerne til oss.