• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Takplafonder til enhver smak, perfekte til god grunnbelysning

En god grunnbelysning er superviktig og det korrekte valg av plafond eller taklampe er av stor betydning. Skal du ha god belysning til inngangen eller i gangen, skal du bruke en kraftig lyskilde som tenner raskt samt en takplafond i glass og gjerne med matthvitt glass. En plafondlampe med matthvitt glass gir den beste, brede belysningen, så du får en god grunnlysning. 
Plafonder er supergode til å gi god grunnbelysning og en meget billig måte å gi lys på. Mange taksplafonder er bare vanlig hvite, men du kan også få noen flotte og smarte plafondlamper som også er energisparende.

Les mer

2 artikler

2 artikler

2 artikler

2 artikler

Nielsen Light har plafonder i alle former og prisklasser, til både barn og voksne

For Nielsen Light er ordentlig belysning superviktig og det flotte designet følger alltid med. Nielsen Light er en dansk lampeleverandør som designer plafondlamper passende til den nordiske stil. For alle Nielsen Light plafonder gjelder det å ha kvaliteten i topp og leveringstiden rask. Nielsen Light byr alltid på billige plafonder og gode tilbud til enhver smak. Mangler du en plafond i hvit eller med mønster, kan du se alle de flotte plafondene fra Nielsen Light her. Så kom innom og kjøp en god lyskilde fra Philips samtidig. En god lyskilde er like viktig som en god lampe ifølge Nielsen Light selv. Kjøp Nielsen Light plafonder online hos LampeGuru.no med den beste service!