• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

25 artikler

25 artikler

25 artikler

25 artikler

Flotte og billige pendler fra Nielsen Light med et tydelig fokus på dansk design

Hos Nielsen Light har du en utrolig fin mulighet for å få pendler akkurat slik du ønsker dem. Nielsen light har mange flotte pendler og taklamper i klassisk flott design. Men liker du det fargerike har Nielsen Light også pendler til deg i mange flotte farger og pendler i stilige former. Et godt lys er viktig, det vet Nielsen Light alt om og de setter en ære i at deres pendeltaklamper er både praktiske og gir et godt lys over spisebordet, sofabordet eller hvor du ellers skal bruke en pendel.

Nice Kulependel fra Nielsen Light er en sikker hit!

Nielsen Light har også de ekstremt populære Nice kulependlene som fås i kobber, messing og mange andre superflotte farger. Den klassike Nice Ball pendel er virkelig flott og egner seg godt samlet i en klynge eller et par stykker over bordet. Kjøper du en lampe fra Nielsen Light blir du bestemt ikke skuffet og kvaliteten er alltid i topp. Nielsen Light designer selv deres pendler og taklamper med øye for den nordiske stilen i all sin enkelhet, men likevel med en designmessig vri i deres lampeuttrykk.

Pendler i mange forskjellige designs og materialer hos Nielsen Light!

Nielsen Light er til tross for deres størrelse, utstyrt med pendler i alle slags materialer – som den velkjente (og omtalte) Nice Ball pendel i enten blank eller matt metall og så har de også wire pendler i flere forskjellige farger og et helt spesielt uttrykk - så hold deg endelig ikke tilbake!
Kjøp trygt din neste Nielsen Light pendel online hos LampeGuru.no – vi har rask levering og billige priser!