• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lysekroner med prismer i klassisk og elegant design

Vårt fokus på Molly Marais (tidligere Lisbeth Dahl) lamper er helt klart på deres utrolig flotte lysekroner med prismer og flotte detaljer. Det er tydelig å se at det har vært lagt vekt på stilen og designet i disse lysekroner og de andre vakre lampene. Molly Marais (Lisbeth Dahl) er den ukronede dronningen i vakre lysekroner med prismer og stil. Ingen slår Lisbeth Dahl's billige, men superelegante lysekroner med prismer. Kjøp en Lisbeth Dahl lysekrone og du vil absolutt ikke bli skuffet - Ingen slår dem i lysekroner med slottsstil, de er virkelig elegante og stilige. 

Læs mere

6 artikler

6 artikler

Billige Molly Marais (Lisbeth Dahl) Lysekroner

Vi har hatt Lisbeth Dahl lysekroner i lang tid (nu Molly Marais) og hun er uten tvil den bestselgende leverandøren av lysekroner. Ingen tvil om at deres har ramt den feminine og elegante stilen som søkes i lysekroner til hall, entre, kjøkken, stue og hvor du ellers skal ha en billig og vakker lysekrone.
Du kan få Molly Marais lysekroner med både 4, 6 og 8 armer og lysekrone med 12 armer i og plast. 
Lysekroner med glasprismer er mer holdbare og motstandsdyktige over for riper. Molly Marais lager dog de fleste av deres lysekroner med plastprismer, hvilket gjør lysekronene billigere enn de med glassprismer.

Vennligst vent...