Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lysekroner med prismer i klassisk og elegant design

Vårt fokus på Molly Marais (tidligere Lisbeth Dahl) lamper er helt klart på deres utrolig flotte lysekroner med prismer og flotte detaljer. Det er tydelig å se at det har vært lagt vekt på stilen og designet i disse lysekroner og de andre vakre lampene. Molly Marais (Lisbeth Dahl) er den ukronede dronningen i vakre lysekroner med prismer og stil. Ingen slår Lisbeth Dahl's billige, men superelegante lysekroner med prismer. Kjøp en Lisbeth Dahl lysekrone og du vil absolutt ikke bli skuffet - Ingen slår dem i lysekroner med slottsstil, de er virkelig elegante og stilige. 

Les mer

5 artikler

5 artikler

Billige Molly Marais (Lisbeth Dahl) Lysekroner

Vi har hatt Lisbeth Dahl lysekroner i lang tid (nu Molly Marais) og hun er uten tvil den bestselgende leverandøren av lysekroner. Ingen tvil om at deres har ramt den feminine og elegante stilen som søkes i lysekroner til hall, entre, kjøkken, stue og hvor du ellers skal ha en billig og vakker lysekrone.
Du kan få Molly Marais lysekroner med både 4, 6 og 8 armer og lysekrone med 12 armer i og plast. 
Lysekroner med glasprismer er mer holdbare og motstandsdyktige over for riper. Molly Marais lager dog de fleste av deres lysekroner med plastprismer, hvilket gjør lysekronene billigere enn de med glassprismer.