• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Iris Lights Big-pendellamper

Du har nok sett dem før. Disse store, flotte pendellampene som ligner garnnøster og som er laget i mange flotte farger. Det er nemlig Iris Lights spesialitet å lage disse vakre lampene som kan brukes mange steder og på mange ulike måter.

Les mer

12 artikler

12 artikler

12 artikler

12 artikler

Store farvede kulelamper i bomull

Lampene fra Iris Lights er faktisk laget i bomull og de lages i Thailand. Her sitter kvinner og tvinner bomullstråder rundt en oppblåst ballong. På disse ballongene sprøytes en slags lim slik at skjermen holder fasongen. Når limen er tørr kan ballongen sprenges og lampen er "fri". Men fordi utgifter for transport er store bretter man skjermen sammen slik at den ikke fyller særlig mye og kan stables.
Av samme årsak kan disse lampene lages til riktig fornuftige priser for deg, selv om du får en relativ stor lampe (alt etter hva du velger).
De finnes i mange farger og vi skifter litt farger hele tiden. Vi prøver altid å finne sesongens farger og reagerer raskt når en ny farge blir populær.

Selv har vi 2 av disse Big-pendler hengende ute i gangen og de pynter helt fantastisk. Det gir litt ekstra liv i et ellers kjedelig rom, og så har vi valgt å sette klare LED-pærer i, noe som gir et fint lysspill på veggen. Setter du LED-pærer i som er matte i glasset vil dette lysspillet være begrenset; det er en smakssak.
Du kan få disse lampene som løse skjermer, så kan du bruke de opphengene du kanskje har hengende i forveien, eller du kan kjøpe dem som pendler med oppheng. Dessuten fås kulelampene fra Happy Lights også som bordlamper i 3 størrelser (de kan også brukes som gulvlamper), og så fins de som lyskjeder i 2 størrelser (dog med mindre kuler). Vi har også klyngependler med Iris Lightsskjermer hvor du kan velge 2 eller 3 skjermer nettopp i den fargen og den størrelsen som du ønsker.