• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

SKANDINAVISK DESIGN FRA EL-LIGHT

El-light (også kjent som Ellight) gir deg nydelig skandinavisk design i sterke materialer. Merket El-light har vært med på å redefinere stilen i stuen de senere år, mye på grunn av deres Baroni-serie. El-light er også kjent for merker som Drops og Ferula, for å nevne noen. El-light ble stiftet i 1997 og ble i 2014 kjøpt opp av det kjente og danske merket Halo Tech. Halo Tech har lovet at de vil drive El-light videre i samme stil, med de samme designerne og de samme linjene og formene som El-light er så kjent for. Men nå er El-light en del av et større firma, som vil gi fordeler og muligheter i framtiden, blant annet i form av nye, spennende design.

Les mer

14 artikler

14 artikler

14 artikler

14 artikler

EL-LIGHT ER KJENT FOR FUNKSJONELLE, KLASSISKE LAMPER

El-light har siden starten vært kjent for sine funksjonelle, klassiske og holdbare lamper. Og ikke minst kan El-light tilby deg flott og holdbart design, til fornuftige, lave priser. Selv den populære Baroni serien har priser fra rett under tusenlappen og oppover.
Med El-light får du lamper med klare former, enkle og sterke linjer i lyse materialer. Se eksempelvis Drops serien, som er laget med inspirasjon fra naturen i form av en dråpe som faller fra himmelen.