Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

DISNEY LAMPER

Lampeguru.no har et stort utvalg av Disney lamper. På vår side finner du alle Disney lampene du har lyst på. Våre Disney barnelamper er søte, kule, morsomme og tøffe, og vi har også Disney barnelamper til både gutter og jenter. Her vil dine barn nesten garantert finne lampene de ønsker seg. Eller kanskje du finner noe til deg selv?

Les mer

35 artikler

35 artikler

LAMPEGURU.NO HAR ET KJEMPESTORT UTVALG AV DISNEY BARNELAMPER!

Mange rimelige Disney lamper selges i hele serier, slik at alle lampene i barnerommet kan passe sammen. Vi håper du vil kjøpe dine Disney barnelamper til barnerommet hos oss, vi har alltid mange gode tilbud på Disney lamper. Klikk deg inn å se vårt store utvalg av søte eller tøffe barnelamper til jenter og gutter, både små og store! 

Vi får hele tiden nye, rimelige Disney lamper på tilbud og du må ikke nøle med å ta kontakt om det er noe du ønsker som vi ikke har. Se også gjennom vårt utvalg av Disney taklamper, som for eksempel Disney takspot eller Disney takspotter. Vi har også søte Disney bordlamper samt Disney vegglamper, og alt er naturligvis til de laveste prisene! Merk deg at våre Disney bordlamper går på LED-belysning. LED-pærer i Disney lampene er en ekstra sikkerhet for barna, de sørger for at barnelampene ikke skal bli for varme og er mye tryggere for de små.

Vi kan friste med Disney barnelamper med motiv blant annet fra den superpopulære filmen Biler eller megasuksessen Frost, med bilder av prinsessene Anna og Elsa.
Lampeguru.no har også et stort utvalg av kjempefine lamper med både Mikke Mus og Minni Mus på. Hvorfor ikke dekorere barnerommet med søte lamper med ulikt motiv fra Ole Brumm? Vi har mange fine motiv å velge mellom. Eller velg en eventyrlig lampe fra de mange motivene av prinsesselamper. Du finner både Snehvit, Askepott og Tornerose. Sist men ikke minst kan vi tilby spennende lamper med Spiderman motiv.