Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

By Rydéns lamper i svensk kvalitet

"Snygga lampor & belysning" som svenske By Rydéns sier selv. For oss har det mest bemerkelsesverdige vært at kvaliteten på disse lampene er utrolig bra. I en tid da alt skal være så billig som mulig har By Rydéns (som andre av våre svenske merkevarer) slått seg på kvalitet i stedet for kvantitet (ofte med dårlig kvalitet til følge). Du ser det med én gang; spesielt By Rydénts glasslamper er vi begeistret for.

Hvis det er andre lamper fra By Rydéns du leter etter, kan de også skaffes.

Les mer

19 artikler

19 artikler

Lamper fra By Rydéns skaper lys OG atmosfære

Det er i By Rydéns’ ånd å skape lamper som ikke bare har en skikkelig belysning, men også lamper som skaper stemning i rommet de er i. De hjelper til med å skape miljø utfra design og lys og passer perfekt for våre stilrene hjem med "skandinavisk look" med stramme linjer og minimalistisk tilnærming til design. Hvis du spør oss er By Rydéns bra på å gi lampedesignet det ekstra, som skaper rommet du er i.

Av samme grunn er By Rydéns lamper perfekte både til kontormiljøer, den store hallen/entréen og møterommet etc., både fordi de har et svært godt lys, men også fordi de har et design som er flott til store rom, da lampene ofte fås i store størrelser.

Design lamper i svensk kvalitet By Rydéns

Det morsomme for oss vedrørende dette merket er at vi først opplevde By Rydéns lamper på en belysningsmesse i Stockholm tidlig i 2017. Vi oppdaget fort det vakre designet, de fine designlinjene og spesielt den gode kvaliteten.

Du kjenner sikkert til det at du pludselig oppdager et produkt, nesten ut av øyenkroken. Det kan skyldes farge, størrelse, form eller lignende. Med disse lamperne oppdaget vi både design og sikker kvalitet, spesielt på glasspendlene. Det er nemlig ofte slik at glasspendler er i svært varierende kvalitet - de har ofte bobler i glasset, eller de er skjeve. Men ingen av tingene vi la merke til her.

Designlamper for hele verden

Ikke bare Sverige, Danmark og Norge er By Rydéns’ marked. I dag selger de til det meste av verden. De har kontorer i Sverige, men også i Kina der de for tiden har et stort marked. Deres lidenskap i utformingen av design lyser gjennom (hvis man kan si det slik) og gir god respons på de varemessene de er på.

Vi håper derfor at du tar godt imot vår leverandør By Rydéns med de vakre lamper. Og husk - ikke vær redd for å fikse litt op hjemme, ikke sant?