• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Utendørslamper - Finn utendørs belysning

Leter du etter Solcellelamper? Eller Flammelys?

Utendørslamper skal både pynte på huset, gjerdet eller langs innkjørselen eller i hagen. Husk å bruke sorteringen her, slik at du kan velge f.eks. bare å se vegglamper, svarte utendørslamper, LED-utelamper eller lignende. Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat den utendørsbelysningen du har ønsket, og husk at vi ofte har gode tilbud på utendørslamper. Legg merke til at LED-pærer er svært godt egnet til utendørslamper fordi de elsker det norsker klimaet. Installasjon av utendørslamper krever en elektriker, men hvis du leter etter lamper uten elektriker, se på våre fine solcellelamper som vi har i massevis.

Les mer

1-51 of 246

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 246

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Utendørsbelysning i god kvalitet

På LampeGuru.no har vi mange flotte lamper som utendørsbelysning både til vegger og tak pluss mange hagelamper og lamper til innkjørselen. Først og fremst er sikkerheten og kvaliteten viktig, men et fin design betyr også mye. Det riktige valget av utendørsbelysning kan både gi deg lys når det er mørkt og bidra til å understreke dine personlige preferanser når det gjelder stil og smak. I dag ønsker mange LED-utendørslamper, noe som er ganske klokt i forhold til energibesparelsen.

Rimelige LED-utelamper er også et alternativ og verdt å overveie. Faktisk er valget av LED- utendørsbelysning generelt et godt valg fordi LED er optimal for utendørs bruk. Rimelige utendørs vegglamper er spesielt populære og finnes i en mengde design på denne siden, så vi er sikre på at du kan finne det helt rette mellom deg, hagen og lampen til utendørs belysning. Utendørs vegglamper kan f.eks. lyse oppover og nedover, noe som gir muligheter for veldig fin og forskjellig belysning i hagen din. På Lampeguru.no finner du utendørs belysning som er både stilig og funksjonell og som passer det moderne, nordiske hjemmet, hvor utendørs belysning kanskje skal passe til den skandinavisk-inspirerte stilen inne.

Dekorativ lyspære med flammelys - Se her :)

Utendørslamper til veggen i moderne stil

Den typen utendørslamper som vi selger mesteparten av er uten tvil vegglamper. Det skandinaviske utseendet, som det snakkes så mye om, er superpopulært på utelamper. Det betyr ikke at det bare er "ultra moderne" lamper, men vi er spesielt fornøyd med lamper uten for mange dikkedarer, hvis man kan si det slik. Det er et design som spesielt Philips og Nordlux er gode til. Samtidig og like så viktig er det at de begge har en generelt god kvalitet.

Vi har hørt fra flere leverandører at kubiske lamper er svært populære utendørs. Altså kvadratiske, mest firkantede, vegglamper og hagelamper, som er ettertraktet i klassiske farger som svart, grå, hvit og stålfarger. Det er egentlig ikke våre primære lamper, men vi har flere forskjellige typer, som også selger ganske bra. En god ting er at de ofte har innebygd LED, som, som jo er både energibesparende og rimelig i drift.

Leter du etter standardlamper? Så se her.

Utendørslamper med innebygd sensor

Vi får ofte spørsmål om lamper med utendørs sensor. Det fins en del av dem, men her må du passe litt mer på. For en sensorlampe kan ikke bare installeres overalt. Du skal ta hensyn til dette:

 • Skal du bruke mer enn én lampe? - Husk å se om lampen også er tilgjengelig uten sensor. Det er ikke alltid praktisk med flere lamper med sensor - men kanskje er det fornuftig hvor du vil at de skal sitte?
 • Er det langt fra lampen og til der hvor den blir registrert? - De fleste lamper med sensor kan nå opptil 15-30 meter, noe som er ganske langt. Men har du f.eks.en lang innkjørsel og sensorlampen ikke kan nå hele veien, skal du ha en annen lampe der ute.
 • Bor du nær en vei med mye trafikk (biler eller fotgjengere)? - I så fall bør du overveie om det vil forstyrre deg hvis lampen er montert et sted hvor den slås på når det f.eks. kommer en bil.

Utendørsbelysning fra de førende produsentene

Våre rimelige utendørslamper er f.eks. fra Herstal og Philips Massive. Særligt Philips Massive lager riktig flott utendørs belysning til gode og konkurrensedyktige priser. Philips Massive utendørslamper finnes også i LED og både som utendørs vegglamper, utendørs taklamper og utendørs hagelamper og som nedgravningsspot. Philips LED-utendørslamper er en av de best selgende varer vi har, når det gjelder utendørs belysning. Lampene har nemlig design i toppkvalitet, og de gir en imponerende god belysning. Har du spørgsmål til Philips utendørslamper eller bare utendørsbelysning generelt, slik at du er sikker på at du får bestilt det helt riktige hjem til hagen, send oss gjerne en e-post eller sjekk vår blogg for inspirasjon, spørsmål og svar.

Kan jeg selv montere utendørslamper?

Nei, det kan du ikke. Du bør nesten alltid ha en elektriker til å montere lamper. Det er imidlertid ting du kanskje vil gjøre selv og så la elektrikeren gjøre resten. Vi anbefaler imidlertid alltid at du kontakter din lokale elektriker før du begynner, fordi han kjenner reglene. Men du kan f.eks. velge å grave et hull for ledningen (skal du ha hagelamper skal ledningen graves ned 50 cm, og hullet kan du selv godt grave). Vanligvis er det bare selve koblingen som elektrikere må gjøre, men ring og konsulter, det er best å gjøre det til et samarbeid.