Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Billig Terrassevarmer

Vi har et mindre utvalg av billige terrassevarmere i forskjelliger modeller. Velg mellom en terrassevamer som kan stå på gulvet, henge på veggen eller monteres fritt  hengende ned fra tak. Oppvarming med elektrisk terrassevarmer er driftsmessig billigere enn oppvarming med gass - det er heller ikke lyd eller lukt fra en elektrisk terrassevarmer. Kun behagelig varme.

Les mer

4 artikler

4 artikler

Hengende terrassevarmer

Med Terrassevarmer får du enkelt behagelig og god varme - monteres terrassevarmeren over et bord sikrer du en god varmefordeling rundt bordet. På denne måte unngår du at det ikke kun er de 2 - 3 som sitter tettest på bordet som får varmen - men også hele området rundt terrassevarmeren. Med en terrassevarmer kan du på en enkel og god måte skape ekstra varme utendørs når det blir kjøligere - det er også en god måte å få litt ekstra lys på utenfor. En klar fordel med en terrassevarmer over spisebordet er at du får et rom i rommet - på samme måte som vi har det innenfor.

Monterer du en terrassevarmer over hagebordet har du altså både skapt noe ekstra kos i form av en varmelampe, du får også lys - og selvfølgelig de ekstra timer utendørs. Tak monterte terrassevarmere kan naturligvis også brukes i hagestuen, utestuen, eller under overdekket terrasse slik at at du har noe å montere den i. Du kan henge den i en bjelke, skru den opp og henge den i en krok, eller blot henge den via den medfølgende lenker. Kan kan tenne og slukke enkelt ved å trekke i snoren - du skal derfor ikke over på en stikkontakt for å tenne den hengende terrassevarmer.

Stående varmelampe

En stående varmelampe er praktisk til deg som ikke har plass til en takmontert varmelampe. Fordelen med en stående varmelampe er at den ikke har behov for så mye plass, likevel kommer den opp i høyden slik at flest mulig har glede av varmen som kommer fra den. En stående varmelampe er naturligvis også en fordel hos deg som har hagemøbler stående tett ved veggen, og ikke har et overdekke. Her kan du stille den stående gulv varmelampe der hvor det passer deg best rundt hagebordet.

En klar fordel med en gulv varmelampe er også at du enkelt kan hente den fram og stille den ut ved hagebordet når du har behov for den, den tar nemlig ikke så mye plass. En stående varmelampe som denne er god, du kan flytte rundt på den, og plassere den slik at flest mulig får glede av den deilige varme fra de innbyggede varmelyskilder som sitter i toppen. Vi opplever ofte at våre kunder velger å kjøpe flere varmelamper til gulv, slik at de har 2 eller 3 varmelamper til å dekke hele hagebordet, noe vi anbefaler hvis du har et bord til 6 eller flere personer.

Vegghengt terrassevarmer

Muligens den mest klassiske utgave, nemlig en vegghengt terrassevarmer som du monterer der hvor du har behov for den. Det krever selvfølgelig at du har en vegg eller et rekkverk å henge den på, i tillegg anbefaler vi at du monterer din vegghengte terrassevarmer under et overdekke slik at den ikke hele tiden står i direkte regn, vind og snø. En vegghengt terrassevarmer kan saktens tåle regn - men det at den hele tiden skal stå vær utsatt til, som i snestorm og orkan gjør at levetiden blir kortere for den vegghengte terrassevarmer. Det er derfor det er en god idé å montere terrassevarmeren under et overheng i nærheten av der hvor du har behov for den.

Bruk gjerne en vegghengt terrassevarmer hvis du har dine hagemøbler stående tett opp til veggen. Det er nemlig kun her du vil oppleve at du får varme nok ned til de personer som sitter rundt bordet, du kan med fordel hvis du har et stort hagebord - velge å supplere med en gulv varmer også. Den vegghengte terrassevarmer gir deg en fantastisk mulighet for å ha en terrassevarmer utenfor - tett på hagebordet, den tennes og slukkes enkelt via den medfølgende snor. Har du en liten terrasse med maks 4 personer rundt hagebordet vil du helt sikkert bli fornøyd med den vegghengte terrassevarmer

Hva er driftsprisen på en elektrisk terrassevarmer?

I Norge har vi en gjennomsnittlig strømpris på ca 1,00 kr pr. KwH (kilowatt-time). Dette beyr at det koster deg ca 1,00 krone i timen å bruke 1000W. En typisk elektrisk terrassevarmer bruker 2000W, derfor koster det deg ca. 2,00 kroner hvis din varmelampe er tent én time. Tallet er ca - da strømprisene varierer i løpet av året.

OK - så kjenner vi driftsprisen på en elektrisk terrassevarmer -  det er noe vi kan forholde oss til - og umiddelbart er det et bløp det fleste av oss kan betale. Fordelen med en elektrisk terrassevarmer er større enn den prisen vi betaler i drift. Med en elektrisk terrassevarmer kan du nemlig oppholde deg lenger utenfor - nyte de lange, koselige (og kjølige) kvelder. Du får nemlig markant mere utetid med en elektrisk terrassevarmer, kan nyte alle årstider på terrassen eller i ditt favoritt uterom med en elektrisk terrassevarmer som slett ikke bruker de store mengder av strøm.

Så - ønsker du også å forlenge de lange sommerkvelder, oppholde deg mere i hagestuen eller - grille ribben utenfor til jul - er en terrassevarmer et godt valg.