Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Kjøp Duracell solcellelamper 

Du kjenner nok Duracellbatterier og kanskje også fra lommelykter, lyspærer eller til og med fra noen enkelte lamper. Men Duracelllamper er også solcellelamper i høy kvalitet både i plast og metall. Det betyr også at de koster mer enn 10 kroner, som du har kanskje sett noen solcellelamper koster i andre butikker - men de koster faktisk mindre enn du tror. 

Les mer

5 artikler

5 artikler

Kvalitets solcellelamper fra Duracell

Vi kan være helt ærlige. Kvalitet er en utfordring i solcelle lampe bransjen - det finnes nemlig utrolig mange solcellelamper i dårlig kvalitet. Det meste av den dårlige kvalitet skyldes ofte at det kun handler om å kjøpe billige solcellelamper, ofte på nettet - og når kundene etterspørr - øker også utvalget av billiger solcellelamper. Her har Duracell heldigvis valgt å gå en annen vei - de har nemlig valgt å satse på solcellelamper i god kvalitet i stedet for at fokusen skal være kun på pris. Vi vil likevel understreke at Duracell ikke er dyre solcellelamper - men at de avspeiler kvaliteten på lampen. Du kan jo også velge å si at hvis du ikke skal bytte dine lamper ut annenhver måned - men istedet velger noen lamper i god kvalitet som holder i flere år - så ender prisen med å være billigere for deg i det lange løp.

Det er ingen tvil hos oss - kjøp gjerne en kvalitets solcellelampe fra Duracell og de andre gode mærker vi har - det vil lønne seg i det lange løp. 

Solarlampe til hagen fra Duracell

Det finnes et stort utvalg av solarlamper fra Duracell. Vi har ennå ikke fullt sortiment, men vi fortsetter å utvide utvalget. Det er imidlertid ikke mulig å få flere modeller enn dem du finner her på nettbutikken. Vær oppmerksom på at flere av lampene selges som 2-pk. etc. - det betyr at du får ekstra mye for pengene når du velger Duracell hagelamper med solceller. Vi har valgt Duracell som en av våre leverandører av solcellelamper - da de står for den gode kvalitet, noe som er en fordel både for deg og oss. Du får en solarlampe som holder i mange år, samtidig som vi unngår reklamasjon på lampene.

Det er faktisk mulig å kjøpe goder solarlamper som holder i mere enn én måned, men da må du altså prøve å gi mere enn 10,- pr. lampe. Vi har funnet 2 leverandører av solcellelamper i god kvalitet som vi selv står inne for - og som vi har testet. Det er nemlig viktig for oss at vi kan holde hva vi lover - da vår opplevelse er at det er mange dårlige erfaringer med solcellelamper blandt våre kunder. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på dine solarlamper - ikke nøl med å kontakte oss!

Duracell Solcelle LED lamper

Duracell er en av våre nyere leverandører, og også den som de fleste av oss kjenner fra tidligere. Duracell er typisk kjendt fra batterier og også fra deres LED lyskilder. I tillegg har de altså solcelle LED lamper i svært god kvalitet. Det er nemlig viktig for dem at både lyset i solcelle LED lampen samt ellers materiale er i orden - samtidig som at solcelle LED lampen skal holde så langt tid som mulig. Dog er det sikkert - med vårt klima, at man ikke skal forvente mange års levetid på en solcelle LED lampe - særlig hvis den ikke blir tatt inn om vinteren.

Som alternativ til Duracell har vi svenske Star Trading - som også er i ypperste kvalitet - vi er svært imponert. Selv om prisene ligger over de billige solcelle LED lamper - har lampene fortsatt en pris som gjør at de er til å betale. I tillegg har Star Trading et stort utvalg av solcelle LED lamper slik at de er noe for enhver smak.