Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Solcellelamper til hagen og terrassen

Med Solcellelamper kan du på en enkel måte utvide utesesongen samtidig som du skaper en fantastisk stemning i hagen og på terrassen. Det finnes mange forskjellige utendørs lamper med solceller som lyser når det blir mørkt. Du kan også få solcellelamper som minner om riktige utendørs vegglamper og bedlamper. Vi har valgt noen morsomme, dekorative og smarte solcellelamper i en fin kvalitet og til gode priser. En solcellelampe lyser i snitt ca 4-6 timer med full oppladning. Har du forresten sett alle våre flotte LED flamme lys?

Les mer

1-51 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Solcellelamper til utendørs bruk - hele året

Vi har et stort utvalg i lamper med solceller og solcelle hagelamper - fordi det er et super godt alternativ til den klassiske lampe som pynter i våre hager. Vi ser i dag solcellelamper som spyd til gresset eller stenbedet, til bordet eller fastmontert på veggen på terrassen. Hagelamper basert på energi fra solceller gir oss det fineste lys,  samtidig som de gir belysning til de områder hvor det normalt er vanskelig med belysning - fordi de enkelt kan flyttes rundt på igjen og igjen, uten strøm og ledninger. Lampene tenner seg selv ved mørkets frembrudd og har så i løpet av dagen ladet opp nok strøm til å kunne lyse noen gode timer, alt etter størrelse på solcellelampene til hagen.

Det er nok ikke en hemlighet - vi er er helt ville med solcellelamper her i LampeGuru.no. Her i år har vi valgt å ta inn et kjempe sortiment, med alt i solar lamper til utendørs og innendørs bruk. Vi har til og med fått solcellelamper til veggmontering som gir et rimelig lys. De lyser selvfølgelig ikke like mye som vanlige utendørs vegglamper, men de gir et godt og fornuftig lys. 

Hvorfor solcellelamper - hva er fordelen?

Den store fordelen med solcelle hagelamper er at de opplades via solens stråler - dermed belaster ikke solcellelamper strømnettet på samme måte som alminnelige lamper. En solcelle lampe gir oss dermed på denne måte det miljøvennlige lys vi har behov for - samtidig som vi sparer miljøet. En anden fordel er at du slipper det store arbeid med å grave ned ledninger i hagen. I tillegg er solcelleamper enkle å flytte rundt på - de er nemlig ikke forbundet noen steder.

Du får altså svært enkel montering med utendørs solcellelamper, i forhold til å montere vanlige utendørslamper, noe som er ganske dyrt. Solcellelamper er altså enkle å montere og billige i bruk, men gir ikke det samme lys som alminnelige lamper. Se på solcellelamper som tilleggsbelysning og ekstra belysning til kos og god stemning. Solcellelamper i hagen og uterom er kjempe koselig om sommeren, når vi kan sitte utenfor sent - de gir dermed den gode og ekstra belysning som er med til å skape stemning og hygge.

Solarlamper med hygge og farge

Vi har også valgt et par av de super hyggelige solarlamper, så alt ikke kun har det hvite lys. Det er kjempe enkelt å skape en fin stemning i hagen eller på terassen med f.eks. spyd med fargede dyr med solceller - noen skifter farger, noen lyser i én farge og noen kan bevege seg. Finn dine solcellelamper med farger på nett hos oss. Vi har kanskje Norges beste utvalg av solarlamper på nett. Er der noen utendørs solcellelamper du mangler, kontakt oss gjerne. Vi vil svært gjerne forsøke å hjelpe deg - eller fortelle deg hvorfor vi har valgt de solarlamper vi fører i vår shopp. 

Vi har mange forskjellige og litt annerledes solcellelamper i vår nettbutikk. Det er jo ikke fordi vi synes at alminnelige solcellelamper ikke er dekorative, men fordi solarlamper med litt annerledes form som sommerfugl, sten eller hagenisse kan skape litt liv og også være litt mer morsomme som belysning i hagen. En av de nyeste og mer dekorative solarlamper er våre solcelle-lyskuler som er super flotte. Du kan sette dem i blomsterbedet, løst på gresset eller i krukkene. I tillegg har vi også fått en multi modell av lyskuler med solceller - disse kan nemlig settes på med de medfølgende spyd eller langs med gangsti eller lignende. Du kan enkelt løse spydet fra lampene og deretter bruke dem som som lyslenker. Du finner disse nedenunder.

Kan man i det hele tatt bruke solcelle lamper i Norge?

Ja - det kan du da! Solcelle lampene får lys nok i løpet av dagen til å gi lys om kvelden. Det kan selvfølgelig være forskjell på hvor mye og hvor lenge de lyser, alt etter hvor lang tid de har vært ladet opp. Det er ikke noen garanti for at solcelle lampene skal virke på samme måte som i Sydspania hvor lyset er langt kraftigere, men de kan godt dekke det lysbehovet vi har her i Norden. Jo lenger nord vi kommer, jo kortere tid lyser solcelle lampene.

Har du spørsmål til våre solcellalamper - kontakt oss på chatten eller send oss en e-post.