• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Solcellelamper til hagen - Lamper med solceller

Tro det eller ei, men solcellelamper selges hele året. Men du må ikke forvente at solcellelampene lyser mye, kun om sommeren. Men solcellelamper er den perfekte hyggesprederen i alle hager. Du kan også få solcellelamper som ser ut som ekte utendørs vegglamper og hagelamper.

Les mer

1-51 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Solcellelamper til utendørs bruk

Vi har stort utvalg i lamper med solceller, alt fra spyd til gresset eller stenbedet, til bordet eller fastmontert i f.eks. en terrasse. Lamperne tenner seg selv ved mørkets frembrudd og har så i løpet av dagen ladet opp nok strøm til å kunne lyse noen gode timer, alt etter størrelse. 
Faktisk er vi selv helt ville med solcellelamper og har i år valgt å ta inn et kjempe sortiment, med alt i solarlamper til utendørs og innendørs bruk. Vi har til og med fått solcellelamper til veggmontering som gir et rimelig lys. De lyser selvfølgelig ikke så mye som vanlige utendørs vegglamper, men de gir et godt og fornuftig lys. 

Hvorfor solcellelamper - hva er fordelen?

Solceller har selvfølgelig den fordel at de lades opp via solens stråler og dermed ikke belaster el-nettet og ditt strømforbruk i hjemmet. Solcellelamper er derfor 100% grønne når vi snakker om strømforbruk. En annen fordel er også at du slipper å grave ledninger ned og bekymre deg mht. plenklipping osv. Solcellelampene er nemlig ikke forbundet til noen steder og er derfor samtidig også meget enkle å flytte rundt på.

Du får altså en meget enkel montering med utendørs solcellelamper, i forhold til å montere vanlige utendørslamper, noe som er ganske dyrt. Solcellelamper er både enkle å montere og billige i bruk, men det skal selvfølgelig sies at de ikke lyser så mye som vanlige lamper. Du skal egentlig mest se lamper med solceller som en hyggelig beslysning, men ikke en belysning som du skal være avhengig av.

Solarlamper med hygge og farge!

Vi har også valgt et par av de svært hyggelige solarlampene, så alt ikke kun har hvitt lys. Det er kjempe enkelt å skape en fin stemning i hagen eller på terassen med f.eks. spyd med fargede dyr med solceller - noen skifter farger, noen lyser i én farge og noen kan bevege seg. Finn dine solcellelamper med farger online hos oss. Vi har kanskje Norges beste utvalg av solarlamper online. 
Er der noen solcellelamper du mangler, så spør oss endelig. Kanskje vi kan skaffe det, eller kanskje kan vi fortelle deg hvorfor vi har valgt de lampene vi har.

Virker solcellelamper i det hele tatt i Norge?

Ja, det gjør de faktisk! De får lys nok i løpet av dagen til å gi lys om kvelden. Det kan selvfølgelig være forskjell på hvor mye og hvor lenge de lyser, alt etter hvor mye de har fått lov å lade opp. Det er ikke noen garanti for at solcellelampene skal virke som om de stod i Sydspania hvor lyset er langt kraftigere, men de kan godt dekke det lysbehovet vi har her i Norden. Jo lengre nord vi kommer, jo mindre blir den tiden lampene kan lyse.

Har du spørsmål så kontakt oss på chatten eller send oss en e-post.