• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Herstal retro lamper fra design-årene 1920 - 1970

En av de mest kjente perioder for lampe-design er årene fra 1920 -1970, da det ble skapt mange bl.a. lamper som i dag er ikoner for oss og for tiden. For noen skaper retro lampene fra herstal minner og for andre et glimt av historien, men felles for det hele er at de er elsket for deres tidløse og vakre design som holder år etter år. Du kan se alle Herstals retro lamper her og er det noe du mangler, så skriv til oss.

Les mer

1-51 of 99

1-51 of 99

Klassiske lamper i skandinavisk design fra en tid med kvalitet 

Kanskje du selv kjenner flere av de modellene som Herstal har reprodusert i denne serien, eller kanskje du til og med har noen av dem ennå? I årene hvor disse design er fra, var kvalitet minst like viktig som det flotte designet, derfor finnes lampene mange steder enda. I designet fra dengang var det lagt stor vekt på historien - hver lampe skulle fortelle en historie eller være en del av den - det gjør at vi i dag kan presentere disse vakre Retro lampene fra Herstal med mange virkelig fine detaljer og i en super kvalitet.

Herstal Retro Gulvlamper, vegglamper og bordlamper 

Lamperne fra Retor-serien er gode til å skape ro, hygge og stemning i hjemmet og vi synes de passer like godt til den nåværende stramme skandinaviske stilen, som til den klassiske stilen. Retro-serien er laget i mange serier som finnes som bordlamper, vegglamper, gulvlamper osv. Du kan se hele serien ved å søke på en bestemt serie i vårt søke-felt eller se lampene her. Felles for dem er at det er lagt fokus på den gode belysningen og du kan med fordel bruke sparepære i retrolampene. 

Retro Pendler og taklamper fra Herstal er en hit

Pendler og taklamper er generelt sett det vi selger mest av, noe som også er tilfellet i Retro-serien fra Herstal. Pendlene er typisk laget i metall med en plast- eller glassdel hvor lyset kan komme ut og ned på f.eks. spisebordet. Retro taklamper fås i mange størrelser, alt etter hvilken serie det velges. Du kan sette dem opp enkeltvis, i klynger eller på stripe - det er helt opp til deg og din smak. Typiske farger for Herstals retro lamper er svart, krom, hvit, pastell og mørke pastellfarger. Disse fargene er både klassiske og enkle og passer godt inn i mange hjem med sterke farger på innretningen.