Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Pendelsett med 2 små lamper på kjøkkenet

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i huset hvor vi har behov for belysning - især over kjøkkenbenken hvor vi har behov for godt arbeidslys. Over kjøkkenbenken velger mange å henge et pendelsett som typisk består av 2 små lamper, som føres opp til taket, og får strøm fra kun én ledning. En god idé er her å velge en lyskilde som kan dempes opp eller ned. Du har ofte behov for mere lys når du jobber, og mindre lys når du sitter ned å spiser.

 

Les mer

9 artikler

9 artikler

Pendelsett med 2 små lamper

Disse er helt klart de meste solgte pendelsett - altså 2 små lamper som henger ned fra taket, og som har en fin litt mindre størrelse. De er super velegnet til mane formål, nettopp grunnet størrelsen på pendelene. Har du behov for et pendelsett til et mørkt hjørne, ser det forøvrig riktig flott ut hvis du henger pendlene i forskjellig høyde, gjerne med lysdemper - slik at du kan dimme lyset på pendelsettet når du skal gjøre stemningen koseligere.

Små pendler på kjøkkenet

Et godt lys på kjøkkenet er viktig, og du skal derfor finne noen gode små pendel-lamper som kan henge over kjøkkenbordet ditt. Vi har mange pendler og forslag til pendler over kjøkkenbordet, men en typisk populær størrelse er pendler med en diameter på 12-18 cm. Tenk over om dine pendelsett skal gi lys ut i rommet, eller om du bare har behov for lys ned på kjøkkenbordet. Hvis du "tør" å velge små pendler med farge, så gjør endelig det - pendelsett i farger frisker godt opp i de mange hvite kjøkkener som finnes.

Små lamper over kjøkkenbenken

Pendelsett er perfekte små lamper over kjøkkenbordet da de har en fin liten størrelse, og ofte har et riktig godt lys nedover. Det er nemlig viktig å ha et godt lys over kjøkkenbenken, og derfor passer et pendelsett med 2 små pendler perfekt over kjøkkenbenken din. Et lite tips om kjøkkenbordslamper er, at de skal tenne straks - det vil si, at du skal velge lampene som har enten stiftpære (som G4 eller G9) eller LED lamper. Med andre ord, skal du helst ikke velge kjøkkenpendler med sparerpærer, da de bruker lengre tid på å varme opp og gi godt lys.