Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Langbordspendel som spisebordslampe

Langbordspendel eller spisebordslampe er ganske enkelt en avlang lampe, som vi ofte ser over spisebordet, eller bordet i møterommet. Har du behov for godt lys, som ikke kun lyser opp endel av bordet, så er langbordslampe en god ide. Vi har masser av LED langbordspendler som du med fordel kan benytte, hvis du samtidig vil redusere strømregningen.

Les mer

17 artikler

17 artikler

Smarte Langbordspendler med suverent Lys

Det er ikke umulig å finne langbordspendler som båd gir et suverent lys, samtidig som de er til å betale.Vi har mengder av langbordslamper. Våre langbordslamper kan fåes som lange og korte - felles for dem er at de alle bruker flere pærer - og derfor egner seg som spisebordslamper. En taklampe over spisebordet skal ha nok lys til at du kan gjøre lekser, spise og ellers hva hverdagen byr på. 

Utrolig mange foretrekker at deres lamper over eklsempelvis spisebordet skal kunne dimmes - noe som i de fleste tilfeller er en mulighet. Vi har flere rimelige Phillips langbordspendler i et lekkert design som kan lysdempes. Phillips LED langbordspendler er også svært populære og samtidig virkelig energibesparende. Våre Halo Tech langbordspendler er mer klassiske i stilen og Halo Tech langbordspendler er også rimelige i pris.

Avlang Pendel lampe - Langbordspendel eller pendler - hva er best?

Det er vanskelig å si hva som er best å velge – da det også handler om behov og stil! Også overdimensjonerte taklamper fremstår flott over spisebordet eller skrivebordet. Foretrekker du at din spisebordslampe skal gi et mer konsentert lys over en god lengde – så er en langbordspendel å anbefale!

Vi elsker selv våre langbordspendler, har faktisk benyttet en langbordspendel over skrivebordet i mange år. Det har vi gjort nettopp fordi at den har en fantastisk god lysspredning, som dekker hele bordet med lys. Dermed er det ikke kun midten av bordet som blir opplyst som vi ser med mange mindre lamper, men hele bordet. En langbordspendel er også flott å se på, da den fyller mindre i rommet enn hvis du velger en mindre eller alminnelig pendel lampe.

Bruk gjerne din fantasi - det ser super flott ut med flere pendel lamper sammen. Enten satt opp som en klynge hvor pendlene har forskjellig høyde i forhold til hverandre, eller også hvis du setter disse pendler sammen på en en rekke som en langsbordspendel over spisebordet.

LED Langsbordspendel

Er du interessert i en LED-langbordspendel kan dette også gjøres ved å sette LED-pærer i din lampe. Philips er verdensmester i LED-lanbordspendler og tilbyr massevis av fine modeller, eksempelvis er en av Phillips LED langbordspendler, blandt de mange flotte langbordspendler her. Skriv gjerne til oss, hvis du mangler inspirasjon om belysning i spisestuen eller ønsker generell informasjon om en av våre spisebordslamper.