Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Klyngependler = Flere takpendler samlet i en klynge

Det er blitt veldig populært med en klyngependel i stuen. Mange henger en klyngelampe opp i hjørnet, hvor det ofte kan være litt mørkt, men hvor man samtidig ikke har behov for så mye lys. Her er en klyngependel med store dekorative pærer perfekt. Dette er ikke den eneste type klyngelampe som finnes. Vi har samlet flere forslag på flotte klyngependler uansett om du har behov for den i stuen, over spisebordet eller lignende.

 

Les mer

17 artikler

17 artikler

Klyngependler med stoffledning

Sett fart på fargene hjemme og på hytta med en av de smarte klynger med med fargede stoffledninger og store globepærer. Dette gir masser av liv og stemning i huset, og kan monteres og benyttes på utallige kreative måter. Monter gjerne din klyngependel som en lysekrone, bare med fargede stoffledninger, eller monter den over spisebordet.

Det beste med våre klyngependler er at du selv kan bestemme fargen på takkopp, stoffledning og sokkel. Vi har mange fargede stoffledninger du kan velge mellom til din klyngependel - spørsmålet er bare: Hva tør du??

Vi har tidligere hatt et blogginnlegg om hvordan man kunne designe sin helt egen pendel, ved å benytte 3, 5 eller 7 hulls takkopp, flotte fargede ledninger og globepærer. Jeg vil derfor henvise til dette innlegg - hvis du planlegger å lage din helt egen klyngependel. Klyngpendel er, ordet sier seg selv, kun en gruppe pendler eller pærer som er samlet (i en takkopp) i forskjellig avstand, eller er samlet i samme høyde og dermed blit til en tett klynge. Allikevel tror jeg ikke at særlig mange vet hvor lite som det skal til, for å lage en klyngependel, eller selv finne en hos oss her på LampeGuru.no.

Klynge lampe til mørke hjørner

Det har blitt populært å lyse opp mørke hjørner med en klynge lampe. En flott klynge gir både en koselig stemning, men lyser også opp de mørke hjørnene som mange har. En klyngelampe behøver ikke være med stoffledninger, men kan også være med små glass skjermer eller stoff skjermer. Du bestemmer faktisk selv, og det er enkelt å sette sammen din egen klynge lampe, eller ta en titt på de tilbudene vi selv har laget her på siden. Hvis du mangler inspirasjon til å lage din egen klynge, så er det bare å skrive til oss.

Finn din klynge med lamper på nett

For oss er klynge med lamper ikke kun en bestemt lampe, den er heller ikke laget i et bestemt materiale eller sammensatt på en helt bestemt måte. For oss kan en klyngelampe være en lampe du helt selv lager ved å kjøpe flere pendellamper og setter dem tett sammen, eller det kan være en av de lamper du finner i denne kategori, og som derfor på forhånd er bestemt til å være en kýnge med lamper. Har du lyst til å lage din helt egen klynge med lamper, så er dette ikke vanskelig. Du skal egentlig kun bestemme deg hvor stor den skal være, og hvilke farger lamper som skal være med i din klynge. Vi anbefaler deg at du ikke velger for store lamper, typisk ikke større enn Ø20 som er et godt forslag, selvefølgelig anhengig av hvor mange lamper i klyngen du ønsker.