• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Pendellampe & Hengelampe

Vi har et stort utvalg av pendellamper (som er betegnelsen for taklamper som henger ned fra taket).

TIPS: Benytt gjerne sorteringsmulighetene slik at du kan sortere i alle våre hengelamper, for på denne måte finne den størrelse eller farge pendel som du søker. Pendellamper er ofte de helt sentrale i de fleste rom vi har, de er med til å skape en del av opplevelsen i rommet. Her finner du også pendelsett (2 små lamper som bl.a passer fint over kjøkkenbordet) samt klyngependler. Søker du etter taklamper som festet direkte i taket? Se på plafonder og takspotter

Les mer

1-51 of 398

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 398

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pendellamper og taklamper til hele huset

Vi er veldig stolte av det brede utvalget av vakre pendler som vi har. Vi synes selv at vi har noe for enhver smak hos LampeGuru.no, og fordi vi er et nysgjerrig lampefirma kommer det hele tiden nye pendellamper eller taklamper. Pendellamper eller taklamper, som vi også kan kalle dem, kan brukes mange steder. Svært ofte brukes en pendel over spisebordet og over salongbordet fordi det gir et koselig lys ovenfra. Hengelamper kan også brukes over et skrivebord eller en kjøkkenbenk, på denne måte er det mange alternativer for belysning med en pendellampe i hjemmet ditt. Og en taklampe gir deg et helt fint lys, som er nyttig når du spiser, ser på TV, jobber eller lager mat. Den kan også bidra til å gi rommet eller stedet der den er plassert en ekstra boost som understreker stilen din, fordi pendellamper ikke bare er en lyskilde, men også design til rommet, som er med til å uttrykke dine personlige preferanser

Valg av taklampe er viktig fordi en pendellampe ofte er den primære lyskilden i huset. Derfor er det viktig å tenke på hvilket lys du trenger fra din pendellampe, og selvfølgelig må det visuelle uttrykket også inkluderes i dine overveielser. Heldigvis har vi hos LampeGuru.no et stort utvalg av takpendler og taklamper i mange forskjellige materialer, så det er noe for enhver smak, men det er fordeler og ulemper med dem alle:

 • Pendellamper av glass
  - Fordelen er selvfølgelig at lyset brer seg godt i rommet.
  - Ulempen kan være hvis du ikke vil at lyset skal spredes.
 • Pendellamper av metall
  - Fordelen er at lyset kan fokuseres nedover slik at det ikke blender.
  - Ulempen er at du må ha en grunnleggende belysning i tillegg.
 • Pendellamper i stoff
  - Fordelen er at de ikke veier mye og har et godt lys.
  - Ulempen kan være at de er relativt dyre i forhold til frakt.

Pendler er mange ting - hva trenger du?

Det er nettopp saken å finne ut hva for en type pendel eller taklampe du trenger. Vi har forsøkt å liste de ulike typer pendler og taklamper her. Hvis du klikker på linkene kommer du til kategorien hvor bare typen av den pendellampe eller taklampe du har valgt, vises. Slik kan du raskt få oversikt over vårt utvalg:

Hva slags lampetype er pendler?

En pendel er en lampe som henger ned fra taket. Vanligvis henger den ned i ledningen. Dette er lampene vi vanligvis bruker over spisebordet, salongbordet og kjøkkenbenken. Derfor er pendler også den type lampe som betyr mest i interiøret, men det er også en lampetype som de færreste vet hva heter. Derfor bør du bare huske at pendler er lamper som henger fra taket. Husk å bruke sorteringen på siden for å finne de pendler du leter etter. På den måten kan du unngå å se på hvite pendler hvis du virkelig leter etter svarte. Du kan også søke etter pris, størrelse og andre ting, noe som er ganske effektivt når du kjøper pendler online her. Hvis du i tillegg trenger hjelp med å velge lys i hjemmet ditt, la oss bare hjelpe deg.

Se også det brede utvalget av Nordluxlamper, hvor du finner super moderne (og rimelige) pendler.

LED pendellampe med godt lys

Er du klar for LED-pendellampe eller taklamper? Det er mange muligheter, men du bør selvsagt tenke igjennom noen ting. Først og fremst bør du overveie om du selv vil bestemme styrken av lyset på lampene dine. LED pendellamper har nemlig innebygd LED-lyskilde og derfor har de også en viss watt. Noen av LED-pendellampene kan imidlertid dimmes enten direkte på pendlen eller ved hjelp av dimmerbryteren. Du bør også vurdere prisen, for LED pendellamper er fortsatt noe dyrere enn hvis du f.eks. velger en taklampe uten pærer og så kjøper LED-lyskilde til. Valget er ditt alene, men uansett så er det alltid sikkert å investere i pendler eller taklamper som lys til hjemmet.

Pendellamper og Hengelamper?

Prinsippet med en lampe er selvfølgelig at den skal avgi lys. Men det er faktisk stor forskjell på hvor mye lys en hengelampe avgir. Du kan nemlig få både glass hengelamper og lamper i metall mv. Hengelamperr i glass gir det absolutt bredeste lys av denne type lamper, her går lyset nemlig fra pæren ut gjennom skjærmen og opplyser både vegg og tak. Vil du derimot ha et mere direkte lys over spisebordet, kan du med fordel velge å henge en lampe opp i metall eller mørke materialer. Valget av pære har også stor betydning, det er en god idé å se etter hva du har i dag. Typisk watt (svarende til watt) er 40W ved mellom belysning og 60W - 100W til hengelampe over spisebordet.

Vi elsker flott design! Det gjør de fleste av våre kunder selvfølgelig også, men når vi snakker om hengelamper og design, er smak og interiør forskjellig. Husk derfor på at en hengelampe som du synes har et flott design, slett ikke passer inn der hvor du skal benytte den. Derfor skal du tenke design av hengelamper inn som en del av den stil du har i rommet.

Husk også, at en hengelampe (i høyere grad enn andre lampetyper) gir rommet sjel. Vær gjerne modig og krativ med valg av pendellamper og hengelamper - benytt muligheten til å utfordre deg selv med design og farger.

Store Hengelamper til Kontor og Næring

Leter du etter store lamper? Mål er selvfølgelig relativt, men vi har også hengelamper i store størrelser - helt opp til over 1 meter i diameter. En typisk stor lampe i et hus, eksempelvis over spisebordet, har ofte en diameter på Ø50 til Ø60. Har du behov for en hengelampe til din gang, hall eller lignende, så kan de være at du har behov for en større lampe, det vil vi da gjerne hjelpe deg med!.Har du behov for å finne store lamper til å henge i taket, må du gjerne skrive tilk oss på chatten, eller sende oss en e-post .