Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Pendellampe & Takpendel

Vi har et stort utvalg av pendellampe og takpendel (som er betegnelsen for taklamper som henger ned fra tak).

TIPS: Benytt gjerne sorteringsmulighetene slik at du kan sortere i alle våre pendellamper, for på denne måte finne den størrelse eller takpendel som du søker. Pendellamper er ofte de helt sentrale i de fleste rom vi har, de er med til å skape en del av opplevelsen i rommet. Her finner du også pendelsett (2 små lamper som bl.a passer fint over kjøkkenbordet) samt klyngependler. Søker du etter en taklampe som festet direkte i tak? Se også våre taklamper og Spotter og Spotlights

Les mer

1-51 of 376

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 376

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pendellampe og takpendel til hele huset

Vi er veldig stolte av det brede utvalget av flotte pendellampe og takpendel som vi har her hos LampeGuru.no. Vi synes selv at vi har noe for enhver smak og fordi vi er et nysgjerrig lampefirma kommer det hele tiden nye pendellamper eller takpendel i vårt utvalg av lamper. Pendellamper, takpendel eller taklamper som vi også kaller dem, kan brukes mange steder. Svært ofte ser vi en pendellampe over spisebordet og over salongbordet fordi det gir et koselig lys ovenfra. Takpendel kan også brukes over et skrivebord eller en kjøkkenbenk, på denne måte er det mange alternativer til belysning med en pendellampe i huset. En takpendel gir deg et helt fint lys, som er nyttig når du spiser, ser på TV, jobber eller lager mat. En takpendel kan også bidra til å gi rommet eller stedet der den er plassert en ekstra boost som understreker din stil, fordi pendellamper ikke bare er en lyskilde, men også design til rommet, som er med til å uttrykke dine personlige preferanser

Valg av takpendel er viktig fordi en pendellampe ofte er den primære lyskilden i huset. Derfor er det viktig å tenke på hvilket lys du trenger fra din pendellampe, og selvfølgelig må det visuelle uttrykket også inkluderes i dine overveielser. Heldigvis har vi hos LampeGuru.no et stort utvalg av takpendel og pendellamper i mange forskjellige materialer, så det er noe for enhver smak, men det er fordeler og ulemper med dem alle:

 • Pendellampe av glass
  - Fordelen er selvfølgelig at lyset brer seg godt i rommet.
  - Ulempen kan være hvis du ikke vil at lyset skal spredes.
 • Pendellampe av metall
  - Fordelen er at lyset kan fokuseres nedover slik at det ikke blender.
  - Ulempen er at du må ha en grunnleggende belysning i tillegg.
 • Pendellampe i stoff
  - Fordelen er at de ikke veier mye og har et godt lys.
  - Ulempen kan være at de er relativt dyre i forhold til frakt.

Takpendel er mange ting - hva trenger du?

Utfordringen er ofte å finne den takpendel eller hengelampe du ønsker eller har behov for. Vi har forsøkt å liste de ulike typer takpendler og hengelamper her. Hvis du klikker på lenkene kommer du til kategorien hvor du kan finne den modell av takpendel eller pendellampe som du har valgt vises. På denne måte kan du enkelt få et oversikt over vårt store utvalg av takpendel.

Pendel eller Taklampe - hva er forskjellen?

En pendel er en taklampe som henger ned fra tak. Vanligvis henger pendellampen i ledningen. Dette er den pendel vi vanligvis bruker over spisebordet, salongbordet og kjøkkenbenken. Derfor er en pendel (eller taklampe) den type lampe som betyr mest i interiøret, men det er også de lamper som de færreste vet hva heter. Derfor bør du bare huske at en pendel er taklamper som henger fra tak! Husk å bruke sorteringen på siden for å finne de pendler du leter etter. På den måten kan du unngå å se på hvite taklamper hvis du virkelig leter etter svarte. Du kan også søke etter pris, størrelse og andre faktorer, noe som er ganske effektivt når du kjøper pendler på nett. Hvis du i tillegg trenger hjelp med å velge lys i hjemmet ditt, la oss bare hjelpe deg.

Se også det brede utvalget av Nordluxlamper, hvor du finner super moderne (og rimelige) pendler.

LED pendellampe med godt lys

Er du klar for LED-pendellampe eller takpendel? Det er mange muligheter, men du bør selvsagt tenke igjennom noen ting. Først og fremst bør du overveie om du selv vil bestemme styrken av lyset på lampene dine. LED pendellamper har nemlig innebygd LED-lyskilde og derfor har de også en viss watt. Noen av LED-pendellampene kan imidlertid dimmes enten direkte på pendlen eller ved hjelp av en dimmer. Du bør også vurdere prisen, for LED pendellamper er fortsatt noe dyrere enn hvis du f.eks. velger en takpendel uten pærer og så kjøper LED-lyskilde til. Valget er ditt alene, men uansett så er det alltid sikkert å investere i pendler eller takpendel som lys til huset.

Pendellampe og Takpendel?

Prinsippet med en lampe er selvfølgelig at den skal avgi lys. Men det er faktisk stor forskjell på hvor mye lys en hengelampe avgir. Du kan nemlig få både glass pendellampe og takpendel i metall mv. Takpendel i glass gir det absolutt bredeste lys av denne type lamper, her går lyset nemlig fra pæren ut gjennom skjærmen og opplyser både vegg og tak. Vil du derimot ha et mere direkte lys over spisebordet, kan du med fordel velge å å montere en pendellampe i metall eller mørke materialer. Valget av lyspære har også stor betydning, det er en god idé å se etter hva du har i dag. Typisk watt (svarende til watt) er 40W ved mellom belysning og 60W - 100W til pendellampe over spisebord.

Vi elsker flott design! Det gjør de fleste av våre kunder selvfølgelig også, men når vi snakker om pendellampe og design, er smak og interiør forskjellig. Husk derfor på at en takpendel som du synes har et flott design, muligens slett ikke passer inn der hvor du skal benytte den. Det er derfor skal du tenke design av takpendel inn som en del av den stil du har i rommet.

Husk også, at en takpendel (i høyere grad enn andre lamper) gir rommet sjel. Vær gjerne modig og krativ med valg av pendellampe og takpendel - benytt muligheten til å utfordre deg selv med design og farger.

Store Taklamper til Kontor og Næring

Leter du etter store lamper? Mål er selvfølgelig relativt, men vi har også taklamper i store størrelser - helt opp til over 1 meter i diameter. En typisk stor lampe i et hus, eksempelvis over spisebordet, har ofte en diameter på Ø50 til Ø60. Har du behov for en taklampe til gangen, hall eller lignende, så kan det være at du har behov for en større lampe, noe vi gjerne vil hjelpe deg med!. Har du behov for å finne store lamper til å henge i taket, skriv gjerne til oss på chat eller send en e-post .