• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Party-lyskjeder med fargede kuler

Skal det være fest? Så skal det også fargede lyskjeder til, hvis du spør oss. Så derfor har vi et stort utvalg av fargede partylyskjeder fra b.la. Sirius som er en kjempe hit.
Sirius Party-lyskjedene kan nemlig kjøpes i lengder fra 3 meter og helt opp til en partykjeder på 30 meter! Du bestemmer selv lengden på lyskjeden du vil ha, og det er det ganske mange som liker - for uansett om festen skal være stor eller liten, så kan du finne en party-lyskjede med fargede kuler som passer til din fest.

Les mer

16 artikler

16 artikler

Partylyskjeder med hvite kuler

Faktisk er det nesten synd å kalde denne hvite party-lyskjeden for nettopp en partylyskjede - den kan nemlig brukes til utrolig mange formål, vi har f.eks. sett kunder bruke partylyskjeder i matt hvit i drivhus eller innendørs - begge steder er den superfin, litt rå i stilen kan man si, men med et herlig bløtt lys.
Den hvite partykjeden kan også forlenges opp til 30 meter, derfor kan du bruke den veldig mange steder. De hvite kulene på partykjeden er naturligvis LED, og så er de laget i plastikk som gjør at lyskjeden ikke er så sårbar overfor støt osv.

Partylyskjeder med klare baller

En annen festlig lyskjede er partykjeden med klare kuler fra Sirius. Den gir et superflott lys, og de klare kulene har et riktig flott utseende uansett hvor du vil bruke den. Den er som skapt til å sitte inne i drivhuset, eller i den overbygde terrassen, kan du se det for deg? Partykjeden med klare kuler er også blitt ganske populær på cafèer hvor den er med til å skape en super stemning når mørket faller på om kvelden. Vi har dessuten solgt party-lyskjeder til flere store butikker og f.eks. til Bakken i Danmark

LED lyskjeder fra Sirius m.fl.

Utover de festlige partylyskjedene, så har vi også en masse LED lyskjeder fra Sirius m.fl. Vi forsøker alltid å ha en masse forskjellige slags lyskjeder som du kan bruke til pynt og hygge, men også til de store sesongene er vi klare for. Derfor finner du alltid en masse jule-lyskjeder hos LampeGuru.no.
Men skal du bruke en lyskjede med farget lys, en LED lyskjede med varm hvitt lys eller noe helt annet, så kan du alltid finne en lyskjede med LED lys online hos oss!