Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utendørs Lyslenker

Skap den koseligste steming utenfor med utendørs lyslenker! Vi har mange for skjellige utendørs lyslenker som enkelt kan monteres på trær og busker i hagen. Har du en utestue, grillhytte eller et overdekket areal på terrassen som du bruker hele året? Utendørs lyslenker er for oss den optimale (enkleste) og koseligste måte å få stemningsbelysning utenfor. I blokker og leiligheter er det super fint når utendørs lyslenker henges opp på balkongen - eller legges fint i blomsterkassene som dekorasjon.

Utendørs lyslenker er enkle å montere - kan tåle å være utefor hele året. Se våre utendørs lyslenker nedenunder

Les mer

31 artikler

31 artikler

Finn din neste Lyslenke Utendørs her!

Vi har samlet mange flotte og herlige lyslenke utendørs i denne kategorien - da vi mener at lyslenker den beste til å skape den helt fantastisk stemning i hagen, på balkongen eller terrassen. Forestill deg at du er utenfor i de varme sommerkvelder - tenk hvor ofte du manler det siste ekstra i form av belysning, gjerne på busker eller trær. Vi har valgt å henge en lyslenke utendørs på vårt hus - den henger der hele året. På denne måte har vi den hyggeligste belysning utenfor med lyslenke utendørs som naturligvis også kan benyttes på vinteren.

Lyslenke utendørs er enkle å montere - du skal nemlig kun sette ledningen i stikkontakten. Dog er det klart at hvis du ikke har lyslenke utendørs i dag - og du dermed ikke har utendørs stikkontakt - er dette noe en elektriker skal gjøre for deg. Det er viktig at du overholder reglene - og dermed søker hjelp av autorisert hvis du mangler en ekstra stikkontakt. Husk du kan nyte din lyslenke utendør i mange år fremover.

Se også våre solcelle lysslynger her

Lyslenke Utendørs på Balkong

Vi har ofte forespørsler fra kunder med balkong og veranda hvor de mangler noe ekstra lys. Lyslenke utendørs på balkong og veranda er ikke noe problem - for selvfølgelig kan lyslenke utendørs også monteres på en balkong eller veranda:) Monterer du en lyslenke utendørs på din balkong som supplerende belysning, er det super fint hvis du legger dem ovenpå din blomsterkasse det gir et helt spesielt fint lys. Du kan også henge dem opp lang med kanten på balkongen - så har du et fint lys som du kan se inne fra stuen. Hvis du mangler en utendørs stikkontakt på din balkong - skal du sørge for at autorisert legger opp denne til deg først, alternativt at du velger en Solcelle Lysslynge eller en lyslenke med batteri.

Dekorative Lyslenker Utendørs

Det hele skal ikke bare være praktisk - derfor har vi også lett etter en dekoraktive lyslenke utendørs, som kan skape glede og stemning både når den er tent og slukket. Vi har lett og undersøkt hos alle våre samarbeidspartnere for at vi nå kan presentere det utvalg av lyslenke utendørs som vi har i dag. Du kan jo sette en lyslenke utendørs i en gammel skipslanterne - lyslenken vil opplyse lanternen, uten at du skal tenke på faren med stearinlys. Vi har også lyslenke utendørs som er produsert til å henge utendørs i trær eller på busker. Det er super hyggelig å sitte utenfor, eksempelvis i drivhuset å se på de flotte kuler på lyslenken - og som dermed gir denne gode og varme stemning. I tillegg til at den altså avgir en lekkert lys. Vi har i dag lyslenke utendørs fra Sirius og Star trading - og også fra noen mindre leverandører av lyslenke utendørs.

Lyslenke til Utendørs med LED lys

Alle lyslenker som skal benyttes utendørs, skal naturligvis tåle vær og vind. Pass på med det norske vær - det kan være litt tøft. Du bør derfor demontere dine lyslenker utendørs når det meldes om storm. Ellers er det viktig at du leser beskrivelsen på selve varen - om lyslenken kan benyttes utendørs. Vi har flere gode forslag til lyslenke utendørs, som vil skape stemning og kos i ditt favoritt uterom. Med lyslenke utendørs får du nemlig enkelt og uproblematisk et varmt og stemningsfullt miljø på terrassen, eller balkogen eller der hvor du når velger at du vil montere din lyslenke utendørs.