• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED-Light strips med fjernkontroll

Disse LED-Light stripsene hvor det følger med en fjernkontroll er for det første super billige, men for det andre er de også virkelig enkle å installerer! Det eneste du skal gjøre er å pakke dine nye LED-Light strips ut av esken, monterer dem på veggen, reolen, under kjøkkenskapet osv., med tapen på baksiden, og så er du i gang. Du kan bruke disse LED-Light stripsene mange steder i hjemmet, vi bruker f.eks. en i vårt glasskap hvor vi også har vinglass. 
Våre LED-Light strips gir et fint hygge-lys eller stemningslys som det også kalles. Det er ikke påtenkt som primær belysning, men som en slags effekt-belysning. Noen LED-Light strips med LED lys har også farget lys, hvilket kun gir en ennå bedre effekt - og så er de ikke dyre engang!

Les mer

18 artikler

18 artikler

LED-Light Strips med farget lys

Som fortalt ovenfor, så har flere av våre LED-Light Strips farget lys som skaper en super flott effekt. Kanskje du så tenker "jeg vil jo ikke ha et hjem med blå eller rød farger", men nettopp farger handler om så mye mere enn selve fargen, du skal nemlig tenke stemning! 
Forestill deg at du sitter ved spisebordet, og under kjøkkenskapene har du en varm Orange farge, nærmest som en solnedgang. Eller forestill deg at du sitter og ser på TV, og bak TV'n har du satt en LED-Light Strip som lyser sterkt grønt samtidig med at det viser fotball - det er da stemning, er det ikke?

LED-Light strips som styres via mobilen

Som det nyeste kan du nå få LED-Light strips som du kan styre via din mobil. Det finnes et par utbydere som har dette, og det er faktisk ikke kun LED-Light strips som finnes i disse seriene, men også lamper, pærer og tilbehør. 
Av de store spillerne på dette markedet er Philips Hue som er vår favoritt, spesielt på deres flotte LED-Light strips  - Trykk på linken og les mer om dette.
Den andre store spilleren er Osram Lightify, deres lys er ikke helt på nivå med Philips Hue, men det er nære unna som vi sier.
Begge deler fungerer sånn at du trenger en startpakke fra dem, som du kobler til Wifi nettverket ditt hjemme. Deretter kan du legge til de LED-Light strips f.eks. du ønsker å koble til – og vips, så har du mulighet til å styre dine light-strips via din smartphone.