• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyskjeder med kuler i fine farger

De flotte lyskjedene i all verdens fargede kuler er ekstremt populære og vi forstår godt hvorfor! Du får nemlig masse av lys til billig penge, samtidig som du får en super stemning hvor enn du skal bruke lyskjedene.
Lyskjedene med fargede kuler kan brukes mange steder, legg dem i en glass-skål eller et fat, heng dem over døren, på sofa-ryggen, over bilder - mulighetene er mange og stemning er fantastisk. Har du en bedre ide til hvor du kan bruke din lyskjede med kuler, så send oss gjerne et bilde for inspirasjon til andre.

Les mer

28 artikler

28 artikler

Happy Lights lyskjeder med kuler

Vi synes at vi vil nevne de flotte lyskjedene fra Happy Lights spesielt, da disse lyskjedene er særlig utvalgt i fargene på kulene fra alle de reisene som paret bak Happy Lights har vært på. Det er også en lyskjede med inspirasjon fra København samt masse av andre land, og det er ikke bare en super historie, men også et supergodt produkt du får på samme tid. 
Våre Happy Lights lyskjeder med baller fås med både 20 baller, og med en lyskjede med 35 baller, dette gjelder i samtlige fargede Happy Lights lyskjeder vi har på lager. Er det en farge som du savner, så skriv gjerne til oss, det meste kan skaffes fra Happy Lights, om du gir dem litt tid.

Finn lyskjeder med garn-baller til gode priser 

Vil du ha enda billigere lyskjeder med garn-baller, ja så har Sirius Skam også meldt seg på banen med et stort utvalg. Sirius lyskjeder med fargede baller er super populære også, ikke minst på grunn av den virkelig gode prisen vi har på dem. 
De fleste Sirius lyskjedene med disse kulene finnes kun med 20 kuler, men det er noen enkelte modeller som lages med 35 kuler.
Så leter du etter billige lyskjeder med kuler, så ta en titt på Sirius lyskjedene!