Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Krystallysekroner med prismer

En lysekrone kan være storslått og elegant, spesielt krystallysekroner med glass prismer er svært populære. De vakre lysekronene er av beste kvalitet og gir et fantastisk lys når lyset treffer de fine glassprismene. Vi har også rimelige lysekroner med plastprismer som også har det elegante uttrykket. Vi ser en økende etterspørsel etter de moderne lysekronene med en mer minimalistisk stil, enn de klassiske kronene vi kjenner. Merk også at vi har rengjøring til lysekroner.

Les mer

47 artikler

47 artikler

Prismelysekroner glass prismer og flotte detaljer

En av de første storselgerne på LampeGuru.no var den super fine og elegante Philips Madelone lysekrone med prismer og en aura av fordums storhet. Lysekronen er helt klassisk i stilen, prisen er sværet fornuftig - i tillegg til at lampen faktisk finnes i 2 str. Det er en Philips lysekrone med utallige flotte, klare glassprismer i den beste kvalitet. Dessværre passer ikke denne prismelysekronen hjemme hos oss, litt sørgelig, da lampen er super flott og avgir et fantastisk lys.

Det finnes naturligvis også mindre tunge prismelysekroner med glassprismer som enklere passer inn i den lette skandinaviske stil. Faktisk kan du med krystall lysekroner skape en romantisk stil i et mere rått miljø, eller på en anden måte lave kontraster. Du kan få krystall lysekroner i forskjellige modeller og farger - se om du ikke fristes av en av den mange flotte lysekroner?

Vi elsker prismelysekroner og vi elsker de fine detaljene og det flotte og elegante uttrykket som krystall lysekroner gir! Men lysekroner kan være så mangt - du kan får dem i herregårdsstilen, hvor de er flotte, store og elegante med mange fine glass prismer. Det er også de mere nøytrale og stilrene lysekroner uten prismer, og uten for mange detaljer som enkelt kan kombineres med den lette skandinaviske bolig stil. Til sist har vi de fargerike og morsomme lysekroner som skaper liv i huset. De enkle og rolige prismelysekroner vil ofte hjelpe med å sette en unik stil i din innretning. LampeGuru.no har mange forskjellige lamper, men vår lysekrone med 8 armer er mest populær, da denne modellen størrelsemessig passer perfekt inn over spisebordet.

Gode tilbud på billige lysekroner 

Det kan være at du synes at prisen på lysekroner er i den høye ende av skalaen? Det forstår vi godt - vi har nemlig også hatt den samme holding til lyserkroner - det finnes mange av dem, og de er dyre! Etter lang tid har vi nå funnet forskjellige lysekroner til enhver smak og pengepung. Noen modeller er med glass prismer, andre mere minimalistiske og noen i den landlige og rustikke stil. Vi mener altså at vi har funnet billige lysekroner som dekker de fleste behov. Er du ikke ening i vår påstand:) kontakt oss gjerne.

Skal vi hjelpe deg med å finne en lysekrone på tilbud? Vi har alltid mange lysekroner på tilbud som vi har kjøpt inn i et større parti, og som derfor står klare på lager til å bli sendt ut til deg. Du kan ofte finne lysekroner på tilbud i vår lampe outlet, men også her i kategorien med lysekroner kan du finne gode tilbud på lysekroner. Fortell os bare hva du tenker, og hva du ønsker deg et tilbud på - vi er klare til å svare samt hjelpe deg.

Har du behov for mere enn 2 lyeskroner - kontakt oss gjerne, så gir vi deg et godt tilbud på dine lysekroner, de kan gjerne være i forskjellige modeller. Vi er nesten altid klar til en god handel og et godt tilbud til deg som kjøper, husk også lyspærer til dine lyserkroner.

Flotte krystall lysekroner

Det finnes utallige krystall lysekroner på markedet i dag - og vi har ikke alle krystall lysekroner som finnes i vår nettbutikk. Hvis du ikke finner den krystall lysekronen du søker i vår shop, kontakt oss - så hjelper vi deg med å finne akkurat den lampen du leter etter. En Lysekrone er en investering, og kan ofte koste en mindre formue. Dog betyr ikke dette at den skal være dyr.

Vårt fokus på Lisbeth Dahl lamper er helt klart de utrolig flotte krystall lysekroner med glass prismer og flotte detaljer. Det er tydelig å se, at man har tenkt på stil og finish i lysekroner og andre utrolig flotte lamper fra Lisbeth Dahl. Du kan få Lisbeth Dahl Krystall lysekroner med 6, armer eller 12 armer til gode priser her i vår shop.

Som navnet muligens antyder, er Lisbeth Dahl dansk, og alt design skjer via et svært kompetent designerteam, som går opp i de minte detaler. Dette viser seg tydelig i de flotte krystall lysekroner som er en av våre favoritter. Ingen vare går videre før hele teamet er fornøyde med resultatet. Passion for det flotte design og den gode stil, lyser tydelig gjennom i hele sortimentet som i dag selges i sværet mange land.

Moderne lysekroner

Philips lysekroner er alltid en super kvalitet og finish, som resten av deres lamper - de bruker nesten alltid glass prismer og veldig sjeldent plast prismer på deres lysekroner, noe som gjør at de er mindre mottakelige for risser og skrammer. En Philips lysekrone er moderne, men samtidig med fokus på den gode belysning, slik at de ikke kun er flotte å se på, men også gir en fantastisk lys i gang og haller eller over skrivepulten. Særlig populær er den store Philips Madelon prisme lysekrone, som er hele Ø56cm og virkelig er imponerende. Phillips har samtidig gode forslag på lysekroner til moderne hjem med en mere minimalistisk bolig stil.

I tillegg til Lisbeth Dahl og Philips har vi også Nielsen Light Lysekroner i vårt sortiment. Disse Lysekroner er i et litt annet design og uttrykk, og selvfølgelig også med et flott finish. Nielsen Light Lysekroner er ofte mere pendelaktig og tidløse. Vi synes de uttrykker en enkel eleganse som passer godt inn i de mange hjem i Norge - i tillegg har det et veldig godt lys. Sist - men ikke minst, så er Nielsen Light Lysekroner billige i forhold til hva du får.