• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Kunstig Juletre med lys

Det kan være at du ikke synes at kunstig juletre med lys ikke er spesielt "julete" - men dagens modeller av kunstig juletre er altså veldig fine og naturtro - spesielt hvis du ser på dem litt på avstand:) Se litt nærmere på de forskjellige produkter, klikk inn på selve varen, se hvordan vi selv bruker et kunstig juletre med lys og pynt hjemme. Som med all julebelysning - har vi disse i et begrenset utvalg. Ønsker du deg et kunstig juletre med lys? Ikke vent til siste øyeblikk - plutselig er vi utsolgt!

Les mer

16 artikler

16 artikler

Kunstig juletre med lys inne og ute

På samme måte som tidligere år, fortsetter vi med våre flotte kunstige juletrær med lys. Muligens synes du ikke at et kunstig juletre ikke er det helt store, men faktum er at et kunstig juletre med lys er super fint og gir et vakket lys og og den helt perfekt julestemning både innendørs og i haven. Altså - det er ikke kun vi som sier dette - våre kunder er også super fonøyde med våre kunstige juletrær i plastikk med lys. Som noe nytt - har vi i år kunstig juletre med både varmhvitt lys og farget lys - noen modeller som vi selv synes er kjempe fine og som kan brukes både innendørs og utendørs

Etterhvert er det blitt sånn at et lystre hører til jul - det synes i allefall vi! Vi har derfor funnet noen forskjellige lystrær som du kan sette utenfor og på denne måte opplyse både inngang og have i desember måned. De gir en god stemning og julero - samtidig som de lyser opp i den lange ventetid. Du kan selvfølgelig også bruke lystrær innenfor - sette dem i en krukke eller vase, de er dekorative samtidig som de gir et behagelig og fint lys.

Våre lystrær er med LED dioder - og bruker dermed lite strøm. Lystrærne er enkle å sette opp, krever ingen installasjon - du skal ganske enkelt kun bestille ditt lystre og pakke det ut av esken når du mottar det. Ønsker du et lystre som er litt anderledes? Da har du kommet det helt riktige sted! Vi har mange lystrær - også lystrær som du ikker finner i alle butikker.