• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyskjeder til juletrær og pynt

Vi har et stort utvalg av lyskjeder til juletrær, uansett om det skal være innendørs lyskjeder til juletrær, eller om det skal være utendørs lyskjeder til juletrær. Faktisk har vi utvidet sortimentet til å dekke ennå bredere enn før, og nå kan du få lyskjeder med farget lys, og lyskjeder med hvitt lys til ditt juletre, hus eller innendørs.
I dag er lyskjeder til jul nesten alltid med LED lys, noe som har flere fordeler. Du unngår at pærene går når du pakker dem opp og ned, og du sparer en masse strøm under hele julemåneden da LED dioder på juletrelys bruker mye mindre strøm i forhold til normale lyskjeder til juletrær.

Les mer

23 artikler

23 artikler

Jule-lyskjeder for hygge og pynt

Vi har også flere fine jule-lyskjeder som er lagd for hygge og pynt i hjemmet. De gir en masse god stemning, og vi har funnet noen lyskjeder med julemotiver som vi selv synes er superfine og gir en herlig stemning. Flere av lyskjedene er faktisk også mulige å bruke selv om det ikke er jul, men mange av lyskjedene er selvfølgelig opplagt kun for å bruke til jul. 
Så skal du ha litt ekstra julestemning, så har vi mange fine jule-lyskjeder som kan skape en ekstra stemning til julekosen.

Juletrekjeder med klemmer til juletreet

Er du også litt nervøs for levende lys på juletreet? Da har vi faktisk flere flotte lyskjeder til juletreet som ligner ordentlige lys, og som du enkelt setter på juletreet ditt, men som er med LED dioder og derfor bruker strøm. Disse juletrekjedene finnes både til innendørs og utendørs bruk - og noen av dem er t.o.m. med fjernkontroll som du kan styre den med + evt. innstille på timer.