• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Juletrebelysning

Vi elsker lys og vi elsker Jul! Derfor har vi denne kategori med alt fra juletrebelysning til juletrelys og fine lyslenker. Du finner juletrebelysning med varm hvitt lys og med farget lys - elektrisk juletrebelysning og med batteri. Vi mener faktisk at vi har alt du kan ha behov for, om det skal være innedørs juletrebelysning eller om du skal pynte opp og laget et stemningsfullt uterom i Jula.

Les mer

28 artikler

28 artikler

Juletrelys

Noe av det vi elsker mest i ventetiden - er våre juletrelys. Det å pynte juletreet med den fineste julepynt og sette det fine juletrelys på, er for mange (ikke kun oss) det koseligste og mest stemningsfulle med jul og advent. Julen er lysets fest, og juletreet er for de fleste selve prikken over i-en i ventetiden  - derfor har vi i år et stort utvalg av juletrelys i forskjellige modeller og typer. Våre julelys med LED er svært populære da de gir et vakkert lys, samtidig som de bruker minimalt med strøm.

Som noe helt nytt har vi et stort fokus på julelys med LED med både med varmhvit og farget lys. Det er helt klart en smakssak hva man liker - men fakta er at de julelys med LED som vi nå har i vårt sortiment, har stor fokus på fargen på selve lyset. På samme måte som det er viktig at det er julelys med LED - så ar fargen på juletrelyset nesten en vitenskap. Det er ikke helt enkelt for oss å finne det perfekte juletrelys - men det tror vi at vi har gjort i år!

De fleste av våre juletrelys kan leveres i forskjellige lengder. Dette er tenkt som en mulighet til deg, slik at du selv kan bestemme hvor mange lys du ønsker på ditt juletre, og fordi det er stor forskjell på størrelsen på de forskjellige juletrær. Det er derfor du her på vår side finner flere forskjellige modeller av Juletrelys med LED - på denne måte er det helt sikker et juletrelys som også passer til ditt juletre.

Juletre lysslynge

Vi har også mange fine juletre lysslynger som er laget for at vi skal hygge og pynte i huset. Lysslyngene gir et masse stemning og vi har funnet en type juletre lysslynge med julemotiver som vi selv synes er super fine og gir en fantastisk stemning. Flere av våre juletre lysslynger er så fine at du selvfølgelig også kan bruke dem selv om det ikke er jul -  dog noen av juletre lysslyngene er selvfølgelig opplagte kun til adventstiden. Ønsker du litt mere julestreming - har vi altså juletre lysslynge som helt sikker vil skape ekstra julesteming i ventetiden.

Er du redd for levende lys i juletreet? Vi har flere flotte juletre lysslynger til juletreet som minner om levende lys, og som dermed enkelt kan settes på juletreet. Disse er med LED dioder og bruker dermed strøm. Her finner du både innedørs juletre lysslynger samt også flere forskjellige utendørs juletre lysslynger. Noen av lysslyngene leveres med fjernkontroll slik at du kan programmere dem og sette på timer.

Finn en juletre lysslynge som du selv bestemmer lengden på - på denne måte kan du selv bestemme hvor mange lys du ønsker på ditt juletre. Det er stor forskjell på juletrær, vi har dermed juletre lysslynger som passer til store og små juletrær. Har du behov for juletre lysslynge utendørs - har vi mange modeller, både elektriske lysslynger og lysslynger med batteri. Våre juletre lysslynger kan selvfølgelig tåle det Norske klima.

Julepynt hus og hytte med LED lyslenker utendørs

Er det du som har ansvaret for å pynte huset med juletrær i år? Vi har fått nye (A) lyslenker som du kan sette samme i lengre utgaver - eller kjøpe forskjellige størrelser slik at de passer der hvor du skal bruke dem. Alle våre (A) LED lyslenker kan settes sammen i lengder på opp til 1000 LED dioder på en transformer. Dette betyr at du kan sette flere lyslenker sammen, du kan også sette forskjellige LED lyslenker sammen, slik at du skaper det koseligste julehus med lyslenker.

Velg alltid LED lyslenker når du skal pynte opp huse og hytte i julen - det er nemlig billigst i det lange løp. Du kan spare opp til 80% strøm hvis du bruker LED lyslenker utendørs til jul - hvis du sammenligner med dine gamle lyslenker med gløde lyspærer. Det er mang penger - det kan derfor svare seg å bytte de gamle lyslenker til energibesparende LED lyslenker - i stedet for å blande de nye med gamle lyslenker.