• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Julepynt med lys skaper stemning i mørketiden

I denne kategorien har vi samlet "alt det andre" - som egentlig er all julepynt med lys som ikke passer inn i de tidligere kategorier. Vi har massevis av julepynt med lys som med fordel kan settes opp i desember - og på denne måte hjelpe oss gjennom den lange ventetid fram til jul. For oss er det viktig at julestemningen er på plass - derfor har vi funnet julelys som gleder oss. Mangler du julepynt med lys? Se i de forskjellige kategorier her på nettsiden - vi har et stort utvalg - men kun så lenge varene er på lager!

Les mer

27 artikler

27 artikler

Vi har et stort utvalg av julelys og massevis av julestemning

Julen er lysets tid og det må gjerne være lys overalt - hvis altså vi kunne bestemme. Det er derfor du finner så mange forskjellige juletrelys, lyslenker, julelys med LED lys, julebyer mm. Vi elsker julen - og vi elsker lys! Du finner også julekuler, lysdyr som Rudolf og store mengder av lyspærer - alt dette er med til å skape den gode stemning til jul - både innendørs og utendørs.

Har du forresten sett vårt store utvalg i dekorasjonsbelysning? Vi har LED stearinlys med batteri, LED kubbelys med batteri - og svært flotte kronelys - du finner alle våre stearinlys i kategorien dekorasjonsbelysning.

Hvis det er du du mangler, eller som du ikke finner her i kategorien, kontakt oss gjerne! Vi vil svært gjerne forsøke å hjelpe deg. 

God Jul