• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Juleby med lys 

Pynt opp til jul på 2 minutter! Kjøp en juleby og få den hyggeligste juleutstilling med lys og ofte også både bevegelse og lyd. En julelandsby er veldig koselig og gir den fineste julestemning. Du kan sette din juleby på kommoden i gangen, i vinduet eller på hjørnebordet i stuen. Til julens mange tradisjonsrike fester er en juleby med lys den perfekte vertinnegave. På de fleste modeller kan du velge om din juleby skal være med LED lys og lyd eller om du kun ønsker LED lys og ikke lyd.

Les mer

13 artikler

13 artikler

Bevegelige julelandsby

Når det er juletid hos oss, er det samtidig også tid til å sette opp en koselig julelandsby hjemme i stuen. Det har blitt en tradisjon at vi skal sette vår julelandsby på hjørnebordet inne i stuen. Noen julelandsbyer er med strøm og noen julelandsbyer er med batteri. Hva som passer best for deg, er avhengig av hvor den skal stå, og hvor ofte du vil bruke din julelandsby. Det er klart at det ikke er så mye aktivitet i en julelandsby på batteri, så ønsker du en julelandsby som du skal bruke endel - anbefaler vi deg en som bruker strøm. Du kan finne informasjoner om din favoritt julelandsby under varen. Har du spørsmål kontakt oss gjerne.

En bevegelig julelandsby er veldig koselig både for små og store. Hvert år får vi henvendelser fra besteforeldre som ønsker en bevegelig julelandsby til seg og barnebarna. Vi vil for god ordens skyld informere om at en bevegelig julelandsby ikke kan holde til små barne fingre. Men - en bevegelig julelandsby er veldig koselig å se på - noe voksne og barn helt fint kan gjøre sammen.

Juleby med lys

Vi har også juleby med lys og julemotiver som ofte har både bevegelse, lyd og lys. Disser er super fine og har du plassen - er jeg sikker på at en juleby med lys vil være favoritten til store og små. Det er så koselig å bake småkaker samtidig som din juleby med lys kjører i bakgrunnen. Det er i dag mange forskjellige modeller av juleby med lys - som også er det vi har fokus på siden vi er en belysning butikk. De fleste julebyer med lys er med et fint fargerikt lys, som vi mener gir det fineste lys når de er tent.

Det er så enkelt å skape den gode julestemning hjemme med en juleby med lys (og lyd). Har du barn eller barnebarn vil de elske å sitte å se på den fine juleby - også selv om den ikke er et typisk leketøy. Husk også på at en juleby med lys er fin å se på, selv om lyset er slukket!

Nisselandskap

Ingen jul uten et nisselandskap - det er i allefall vår mening. Det finnes ikke noe mere koselig enn et nisselandskap med tog, akebakke og skøytebane. Det at vi nå har disse fine nisselandskap på lager, gjør at du enkelt kan skape den perfekte julesteming hjemme. Nisselandskap er en av våre favoritter - hvert år får vi hjem de siste nye nisselandskap til stor glede for oss alle her i LampeGuru.no. Håper du liker de nisselandskap vi har valgt i år.

Våre nisselandskap er ofte med både lys og lys, noen modeller har også bevegelse - slik at når du tenner for nisselandskapet er det super hyggelig og veldig stemningsfullt. Enkelte av våre nisselandskap er med batteri - dette gjør at du fritt kan sette dem der hvor du ønsker, uten å tenke på stikkontakt.

Enkelte av våre nisselandskap er i en serie - slik at du kan bestille dem hver for seg, men sette dem sammen så de skaper et større nisselandskap. Når vi skriver at de er i en "serie" betyr ikke det at alle våre nisselandskap er i samme serie, men de passer godt sammen og supplerer hverandre. På denne måte kan du få ditt  helt eget unike nisselandskap og juleby hjemme. Se mere her i kategorien - se om du kan finne ditt neste nisselandskap i dag!

God Jul fra oss