• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Julebelysning til utendørs bruk og julelys

Vi elsker jul og vi elsker lys, så selvfølgelig elsker vi julebelysning. Men det er et stort marked og det finnes en mengde forskjellige julelys. Vi har funnet frem det julelyset til innendørs- og utendørs bruk som vi selv har falt for. Husk også å se på elektrisk lys og lyskjeder her.

Les mer

1-51 of 91

1-51 of 91

JULEBELYSNING SOM JULETREKJEDER OG LYSENDE HJERTER!

Vi elsker julen og vi elsker julebelysning! Det må gjerne være overalt i store mengder og gjerne både innendørs og utendørs - og gjerne for mye.
Derfor har vi alltid et stort utvalg av flotte julebelysninger til innendørs bruk og julelys til utendørs bruk til gode priser. Vi samler fine lysende julehjerter, flotte lyskjeder til juletreet eller bare en mengde flott julepynt med lys - det skaper nemlig mye glede og hygge!
Hvis du har funnet noe julelys som vi ikke har, men som du bare SKAL eie, så nøl ikke med å skrive til oss og la oss se om vi kan gjøre din jul ennå lysere.

FINN DITT JULELYS ONLINE MED RASK LEVERING

Samtidig vet vi også godt at julen er travel og at du først får bestilt julelyset ditt når du skulle ha brukt det. Derfor er det viktig med rask levering, slik at du har det i løpet av få dager og er klar til julehygge. VI forsøker alltid å ha alle våre julelys på lager i stort kvantum, så du ikke skal vente på lyset.
Så skal du bruke julelys med hurtig levering er vi klar til å levere det til deg.

JULETREKJEDER MED LED-LYS ER POLULÆRT!

Vi har alltid flere typer juletrekjeder, for det er like mange meninger om juletrær som det er juletrær! Men skal du ha en juletrekjede med LED-lys til utendørs bruk så har vi selvsagt også det. Men vi har selvfølgelig også juletrekjeder til innendørs bruk, slik at du kan skape den helt rigtige stemningen innnendørs til jul.
Har du bruk for lyskjeder med lys på til juletreet så har vi også dem i elektrisk form - både til batteri og strøm og til innendørs og utendørs bruk.