• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Julelys & Julebelysning utendørs

Vi elsker jul og vi elsker lys, så selvfølgelig elsker vi julebelysning. Men det er et stort marked og det finnes en mengde forskjellige julelys. Nedenunder finner du Julelys både til innendørs og utendørs julebelysning bruk som vi selv har falt for. Vi har ingen ambisjoner om å ha det største utvalg - men vil være den som har det flotteste og meste dekokrative lys.

Husk også å se på LED Stearinlys og Lyslenker her

1-51 of 75

1-51 of 75

Elektriske bloklys til julebelysning

Julelys er god stemning

Her hos LampeGuru elsker vi lamper - og vi elsker lys. Det betyr at vi elsker julebelysning, julelys og alt som har med lys og jul å gjøre. Spør du oss, skal det være julelys overalt. Helst i store mengder - nesten for mye - både innendørs og utendørs. Julelys er med til å skape den gode stemning i den hyggeligste måned på året, hvor julelys, lukten av småkaker og nysnø utenfor skaper hygge i adventstiden.

Vi kan (nesten) ikke få nok av lys til jul - det er derfor vi hos LampeGuru.no alltid har et stort utvalg av julebelysning innendørs og utendørs julelys til gode priser. Vi samler på fine lysende julehjerter, flotte lyslenker til juletreet eller eller busken utenfor. I tillegg har vi her hos LampeGuru.no en mengde med fin julepynt med lys som skaper stemning og glede i adventstiden og også fremover i de møre og kalde vintermåneder.

Finn Julebelysning her

Vi har delt inn kategorien julebelysning i flere underkategorier - slik at det er lettere for deg å finn den julebelysning som du mangler til jul og advent

Har du funnet julelys - som  du ikke finner her på VÅR side - ikke nøl med å skrive til oss. Vi vil gjøre det vi kan for at din adventstid skal bli enda bedre. Du kan enkelt kontakte oss her på Chatten.

Julebelysning med LED lys

Vi har forskjellig julebelysning her hos LampeGuru.no - som enkelt kan være med til å skape den gode julestemning i stuen, på kjøkkenet i hagen eller barnerommet. Vi har et stort utvalg av lyslenker til juletreet - det er nemlig nesten like mange meninger om julebelysning og lysslynger til juletreet som det er juletrær. Her hos oss finner du derfor det meste innenfor klassisk julebelysning og det litt mere moderne og anderledes julelys, fordi det skal være noe for alle og enhver og ethvert juletre.

Mangler du en lyslenke utendørs gjerne med LED lys har vi også det. Med julelys utenfor sprer du også glede innenfor - det er jo super hyggelig å sitte innenfor å se ut på de fine lyslenker som opplyser trær og busker utenfor. Vi har naturligvis også juletresbelysning til juletreet innendørs slik at du kan skape den helt riktige stemning innenfor til jul mens du går forbi, sitter i sofaen, ved spisebordet eller på kjøkkenet. Har du behov for juletresbelysning med lys - har vi også dem i elektrisk form, slik at du enkelt med ét trykk på kontakten kan dele ut av den gode julesteming. Vi har lys til jul med batteri og strøm - noe som betyr at du kan benytte dem både innendørs og utendørs.

Finn ditt julelys online

Bestiller du lys til jul online her hos LampeGuru.no i dag - lover vi deg at julestemningen ikke er langt unnna - Vi sender nemlig samme dag vi vi mottar din ordre. Hos LampeGuru.no er det nemlig svært viktig for oss at vi leverer dine bestilte varer snarest mulig. Vi vet nemlig at rask levering er viktig i den hektiske adventstid og også i den perioden opp til advent hvor vi planlegger årets jul og hygge. Vi vil også gjøre det enkelt for deg slik at du ikke skal følge opp på dine bestillinger - har du først bestemt deg for hvilke jule lys eller lyslenker du har behov for og ønsker til advent - skal du ikke tenke mere på disse etter at du har bestilt dem i vår nettbutikk. Vi sender samme dag - senest dagen etter vi mottar din bestilling. Hurtig levering er viktig slik at du får den hygge og stemning du ønsker til jul. Vi her hos LampeGuru.no gjør det vi kan for å ha store mengder av julelys, julebelysning og lys til jul på lager, slik at du ikke slkal vente på den beslysning du ønsker. Har du behov for et større utvalg av julelys til innendørs eller utendørs bruk med hurtig levering - er det en god idé å starte her hos Lampe Guro.no - Har du sørsmåll? Kontakt oss gjerne - vi er klar på Chatten

Julebelysning og Nisser med lys

Vi har som noe helt nytt også fått en større mengde med dyr med lys. Hvis ditt favorittdyr er en hare, isbjørn eller den klassiske Rudolf - har vi et lysende dyr som passer! Vi har nemlig et stort utvalg av fine lysende bjørner, reinsdyr som er klar til levering.

I tillegg har vi også noen super fine utendørs LED Nisser som kan sendes med det samme.