• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lamper og pærer med flammelys

Her har vi samlet alle våre produkter i lamper og pærer med flammelys pluss lamper som er spesielt egnet til flammepærer. Hvis du leter etter pærer med flammende lys har vi samlet et utvalg av både rimelige flammepærer, men også flammepærer som kan litt ekstra, f.eks. brenne den "riktige veien" om du snur pæren opp eller ned. Flammelys er veldig dekorativt både innendørs og utendørs i alt fra vegglys til hagelamper og fakler.

Les mer

18 artikler

18 artikler

Fakler med flammelys som ser ut som ild

Vi har blitt veldig glade i våre egne fakler med lys som ser ut som flammer fra ekte ild. Vi har satt dem opp ute foran vinduene i stuen, slik at de står og skinner med det fineste flammelignende lyset både om sommeren og om vinteren. Det gir en veldig hyggelig stemning som du kjenner fra levende ild, men det er like fullt ikke levende ild, bare vanlig LED-lys.

Du kan få fakler med solceller som ikke skal lades opp, men du kan også få fakler med flammelys som du lader med et USB-støpsel, noe som gir lyset ekstra lang levetid. Faktisk er det opptil 20 timers lys på en opplading med disse faklene. Hvis du har en lanterne med sokkel kan du også sette pærene i denne.

Lyskilder med flammelyseffekt

Vi har også et godt utvalg av flammepærer med forskjellige typer sokler. Dette betyr at du har mange muligheter for flammelignende pærer i utendørslampene dine, men pærene er også veldig fine i innendørslamper, slik at du også kan få en fin og hyggelig flammeffekt innendørs.

Pærene som ser ut som ekte ild lyser i en pen flammeaktig farge i oransje/mørkegult, noe som har en flott effekt. Pærene er velegnet til utendørslamper, men vær obs på hva slags lys du vil ha. Det er ikke mulig å få stillestående flammelys i de rimelige pærene. Derimot har pærene i de "dyrere" versjonene til og med innebygd funksjon slik at de kan lyse i den retningen du snur dem. Det vil si at snur du pæren på hodet brenner lyset fortsatt oppover akkurat som naturlige flammer.

Peis med kunstig brann fra pære

Du har også mulighet til å lage din egen peis med et flammelys uten å lage ekte ild. Du har kanskje sett videoen på youtube, facebook eller instagram hvor det ligger ved på toppen av en flammepære. Du kan faktisk gjøre det samme selv, hvis du bare setter våre flammepærer i et sokkelsett som legges under veden. Så lett er det.

Vi har også sett noen som gjør det samme i en trådkurv eller lignende. Der kan du gjøre det samme trikset med flammepærer og ved oppå. Da får du en fin form for hygge med kunstig ild uten fare for barn, dyr eller huset.

Fakler uten brannfare for barn og dyr

En annen grunn til å velge flammelys, uansett om det er fra pærer eller fakler, er at det ikke er farlig for barn eller dyr. Hvis du har en ekte fakkel stående er det farlig både for barn og dyr, men med de elektriske faklene er det ingen ekte ild. Det ser ut som levende flammer, men det er ganske ufarlig. Pærene og faklene blir ikke varmere enn at selv barn kan røre dem uten å brenne de små fingrene.