Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED Stearinlys for batteri 

LED stearinlys med batteri skaper den gode stemning både hjemme og på hytta, i tillegg er det ingen branfare eller sot og svevestøv. Overdrevent bruk av tradisjonelle stearinlys, kan føre til forurenset inneluft og dermed medføre helseplager for Asmatikere og barn. Du kan med beste samvittighet tenne for dine LED stearinlys.

37 artikler

37 artikler

LED Stearinlys skaper stemning og hygge

....Og altså ingen farlig ild for hverken barn er dyr i hjemmet. Det er derfor LED stearinlys er fantastisk i hjem med barn og dyr, eller til deg som har astma eller allergi. Våre LED stearinlys gir hygge og skal kun ses på som ren hyggelys. Du får masse glede - vi hører ofte fra kunder som har kjøpt LED stearinlys, at de er super fornøyde med de lys vi leverer. Vi elsker lys, og lys av god kvalitet. Alle modeller av LED stearinlys som du finner her i butikken er testet av oss. Hvis vi selv ikke er fornøyd med kvaliteten på våre LED stearinlys, selger vi dem ikke videre - dette betyr også at du kan oppleve at vårt utvalg kan variere. Hvis det er et LED stearinlys du mangler, kontakt oss gjerne, så vil vi undersøke om vi kan fremskaffe det du ønsker. 

Se også våre: 

Levende Lys med LED - LED Stearinlys med bevegelig flamme - LED Kubbelys

Hvis vi går tilbake i tiden - til vi møtte levende lys med LED første gang, skal vi noen år tilbake i tid. Vi var selv på en restaurant med de flotteste og mest rustikke vegger. Her hadde restauranten byttet alle deres tradisjonelle stearinlys ut med disse fantastiske LED stearinlys med bevegelig flamme, som her strålte og beveget seg i det fine LED stearinlys. Det hele så helt fantastisk ut, vi var selv helt solgt fra vi kom inn av døren i restauranten.

Det første vi gjorde når vi kom hjem på kontoret, var å forsøke å finne en leverandør av LED stearinlys med bevegelig flamme. og fant faktisk et par stykker. Vi utvalgte en av dem, og bestilte hjem et (for oss dengang, vi var jo et lite firma) stort sortiment. De var fryktelige!! De LED stearinlys med bevegelig flamme som vi hadde bestilt, var fryktelige å se på - med den mest grusomme uekte farge på flammen. I tillegg luktet lysene av parfyme, samtidig som lysene i seg selv var svært uens. Super surt - vi trodde jo at vi hadde funnet det vi søkte.

Vi fortsatte vår jakt, og denne gang fikk vi bestilt levende lys med LED og bevegelig flamme, fra tre forskjellige (nye) leverandører. Heldigvis fant vi noen fantastisk flotte LED stearinlys med en flott bevegelig flamme, noe som kom til å bli et stort hitt hos oss. Siden starten har vi byttet leverandører flere ganger, da vi hele tiden ser at kvalitet og pris utvikler seg. Hvis en av våre leverandører kommer med noe nytt i serien av LED stearinlys, tar vi gjerne inn hele sortimentet av levende lys med LED og bevegelig flamme. I dag har vi flere leverandører av LED stearinlys med med bevegelig flamme, og har valgt å ikke kun holde oss til et merke. Derfor er det viktig at hvis du skal investere i LED stearinlys så sørg for at du holder deg til det samme merke, hvis du eksempelvis ønsker både LED kronelys og LED Kubbelys.

Derfor skal du velge LED Stearinlys - Levende Lys med LED

Undersøkelser viser at tradisjonelle stearinlys selv i små mengder forbrenner ufullstendig, noe vi kan se som svart os over selve lyset, eller som misfargning på vegger og tak i nærheten av stearinlyset. I luften vil vi ofte kunne se små ultrafine sotpartikler som svever rundt i luften. I perioder med stor partikkelkonsentrasjon, kan luften sammenlignes med uteluften i svært forurensede byer. Særlig er problemet stort hvis det ikke luftes ut, eller hvis lysene ikke slukker korrekt. Undersøkelsene er utrolig nok ikke så omfattende som de burde - men alt tyder på at levende stearinlys i store mengder ikke er sundt for oss. Du kan lese mere om dette på Norges Astma og Allergiforbunds hjemmeside