• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lavalamper i original kvalitet

De fleste husker en lavalampe, mange av oss har også hatt en lavalampe før. Den tid er altså ikke forbi. Lavalampen er nemlig blitt et Ikon og og en lampe som pynter opp i hus og hytter. Vi har et stort utvalg av lavalamper, slik at du nå kan få lampen i svært mange farger og former. Vårt valg ble engelske Mathmos lavalamper - som faktisk er oppfinneren av lavalampene tilbake i 1963. Disse flotte høy kvalitets lamper med flytende lava produseres i et lekkert design. De absolutte gaveidé til både voksne og barn

Les mer

4 artikler

4 artikler

Flotte lavalamper med flydende lava

Vi her hos LampeGuru.no har hatt en lavalampe da vi var unge. Vi kan alle huske hvordan den så ut, og hvor den stod - ja faktisk enda flere gode minner. Og ja - vi snakker om en helt almindelig lavalampe. Hvorfor er denne lampen så fasinerende? Muligens er dette fordi det å se på den flytende lava som bobler opp og ned inne i flasken er beroligende - man kan nesten ikke slutte med å se på lampens bevelgelser.

Det finnes i dag flere forskjellige produsenter av lavalamper, vi har valgt de leverandører som vi mener har noe å tilby. Vi har også valgt dem delvis ut fra pris, på samme måte som vi har med lamper i alle prisklasser. Dels har vi også valgt det originale - de som har den beste kvalitet på markedet. Kvalitet betyr en hel del - særlig for den fine flytende lava, den er nemlig ikke helt enkel - og er svært avhengig av den korrekte temperatur.

Lava lamper i alle farger og former

Sett futt og farge på huset med en super fin lavalampe med farget lava. Det unike med flere av de lavalamper vi har i vårt sortiment, er at det er lamper til både barn og voksne. Det er egentlig litt utrolig hva en lavalampe kan gjøre med boligen, den skaper hygge og stemning samtidig som den er fasinerende å se på.

Du kan få lavalamper med sterke farger, og selvfølgelig også noen med mere dempede farger. Felles for dem alle er at de gir et fint hyggelys, noe som gjør dem idelle på kommoden, ved hjørnebordet eller hos tenårigen. Du bestemmer narturligvis selv hviken farge du velger - hvilken lavalampe du ønsker å se på. Vær ikke redd for å tilføre noe mere farge og kulør til din bolig.

Original lavalampe produsert i England

Det hele begynte med Edvard Craven Walker helt tilbake i 1963 - oppfinneren av Astro lavalampem som originalen heter. Lampen ser ut som den alltid har gjort, den har  en helt klassisk rakett formet design som du også kjenner fra andre lavalamper.

Siden 1963 har det skjedd en hel del. Firmaet produserer fortsatt deres lavalamper i England for å opprettholde den gode kvalitet og levetid. Dette betyr at hvis du skal være helt sikker på at kvaliteten er i orden, skal du helt klart gå etter deres lavalamper. Lampen har også forandret seg litt i designet - i dag kan du nemlig få lavalampen i flere forskjellige design. Det finnes også flere forskjellige størrelser, mange forskjellige farger lava - som alle er super fine.